Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van
tips iPhone 6 iPhone 6 Plus iPhone 6s iPhone 6s Plus iPhone 7 iPhone 7 Plus macOS Notities

iTip: Samenwerken aan Notities in macOS Sierra en iOS 10

Auteur: iCreate
0 reacties
Icoon notities


Lees verder na de advertentie

Sinds iOs 10 en macOS Sierra is het niet alleen in de iWork-programma’s mogelijk om tegelijk te werken in documenten; ook in Notities kun je nu gemakkelijk samenwerken. Wij leggen je uit hoe het werkt.

1. Maak een notitie

Samenwerken in Notities
Open Notities, klik op een bestaande notitie of maak een nieuwe, bijvoorbeeld een boodschappenlijstje. Door de notitie straks te delen, kunnen alle genodigden producten aan het lijstje toevoegen.

2. Nodig iemand uit

Samenwerken in Notities
Klik op het icoon ‘Voeg personen toe aan deze notitie’, het poppetje met het plusje. Het pop- up venster dat verschijnt geeft je de mogelijkheid anderen uit te nodigen, via onder andere Mail en Berichten.

3. Werk samen

NotitiesIs de uitnodiging geaccepteerd? Dan verschijnt er in de notitielijst een poppetje en in de samenwerk-knop een vinkje. Typt de ander iets in je notitie, dan zie je dit direct en licht het even geel op.


kooptip


De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil


De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil

• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Deze tip komt uit het artikel ‘Aan de slag met macOS Sierra’ uit iCreate 82. Meer weten over de handige nieuwe functies van macOS Sierra? Haal dan nu de nieuwe editie van iCreate Magazine in de webshop!

iCreate 82