Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

iTip: Een animoji maken doe je zo!

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Sinds de introductie van de iPhone X zijn de animoji’s in ons leven gekomen. Dat zijn 3D-emoji’s die jouw gezichtsuitdrukking tot in detail nabootsen en je stem gebruiken. Je kunt daarbij kiezen uit onder meer een aap, een eenhoorn en een drol. Zo verstuur je een bericht met een Animoji-sticker of -video!

1. Open Berichten

Animoji maken

Open een chat in Berichten en tik op de knop met de aap. Onder in beeld verschijnen de beschikbare animoji’s. Veeg naar je favoriet en plaats je gezicht in het kader. Glimlachen, fronsen, knipogen: de animoji doet je meteen na.

2. Animoji: sticker of video?

Animoji sticker


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

De animoji als stilstaande sticker versturen? Houd hem vast tot zijn silhouet verschijnt en sleep hem de chat in. Een video met bewegend beeld en geluid kan ook: daarvoor tik je op de rode opname-knop.

3. Animoji versturen

Animoji video

Tik op de stop-knop als je opname klaar is: je hebt maximaal een halve minuut. Bekijk en beluister de opname. Tevreden? Tik op de pijl om te verzenden. Te gênant? Tik op het prullenbakje en begin opnieuw.

Wat voor iPhone?

Animoji’s kun je gebruiken op iPhones en iPads zonder thuisknop (de iPhone X, iPhone XR, iPhone XS en iPad Pro 2018). Heb je niet zo’n toestel? Koop dan iCreate 105 en win een iPhone XS! Bovendien leer je in deze uitgave álles over animoji’s en memoji’s.