Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Fortnite opnieuw downloaden kan nog: zo werkt het

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
Fornite opnieuw downloaden


Lees verder na de advertentie

Vanwege een conflict tussen Apple en Epic Games is Fortnite niet meer beschikbaar in de App Store. Op Marktplaats worden al iPhones voor duizenden euro’s aangeboden waarop Fortnite geïnstalleerd staat. Had je het populaire schietspel al ooit gedownload? Bespaar jezelf dan deze centen: je kunt Fortnite opnieuw downloaden.

Fortnite opnieuw downloaden

Wanneer je Fortnite ooit met je Apple ID hebt gedownload, is het nog steeds mogelijk om het spel te installeren – ook al staat het niet langer in de App Store. Zo doe je dat:

Fornite installeren

  • Open de App Store-app en activeer het tabblad ‘Vandaag’.
  • Tik in de rechterbovenhoek op je profielfoto.
  • Tik op ‘Aankopen>Mijn aankopen’.
  • Voer in de zoekbalk ‘Fortnite’ in.
  • Tik op het wolkje met de pijl om de app opnieuw te downloaden.

Je moet Fortnite dus wel ten minste één keer eerder hebben gedownload, anders krijg je het niet te zien. Had je het spel ooit geïnstalleerd met een andere Apple ID? Open dan de Instellingen-app, tik boven op je profiel en kies onderin voor ‘Log uit’. Daarna log je in met je andere Apple ID. Een andere manier om Fortnite te downloaden is er niet.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Het is niet duidelijk hoe lang Fortnite nog wegblijft uit de App Store, maar de verwachting is dat het nog wel even gaat duren. Apple wil zijn regels over de in-app-aankopen niet veranderen en Epic Games zal er niet langer in meegaan. De ontwikkelaar heeft al aangekondigd over te gaan op een rechtszaak.