Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Heeft Apple storing? Hier check je het!

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Apple storing header

Iets op je iPhone of Mac doet het niet. Je kunt geen verbinding maken met de App Store, back-uppen via iCloud wil maar niet lukken of – zoals eerder deze week – het weerbericht wordt niet meer weergegeven. Je hebt alles al geprobeerd, zelfs een vinnige mail naar de iCreate-redactie gestuurd en dan denk je: heeft Apple storing, misschien? Dat zou heel goed kunnen! Maar hoe weet je dat?

Lees verder na de advertentie

Apple storing: wat is er aan de hand?

Apple Storing

Apple heeft een speciale pagina waar je de status van alle services kunt bekijken en zo kunt controleren of er op dit moment storingen en problemen zijn. Ook storingen die zojuist verholpen zijn, kun je hier nog terugvinden. De pagina die je moet bezoeken, is de systeemstatus-pagina van Apple. Let op: de namen van de diensten worden in het Engels vermeld.

Op deze pagina kun je zien welke services van Apple momenteel online zijn en welke niet:

kooptip

De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!
De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

  • Een groen bolletje geeft aan dat alles in orde is en dat de dienst beschikbaar is.
  • Een rood driehoekje geeft aan dat er problemen zijn. Je kunt dan op de naam van de dienst klikken of tikken voor verdere informatie over de problemen.
  • Is een probleem onlangs verholpen? Dan krijg hij een groen bolletje maar kun je via de link alsnog zien wat het probleem was. Je ziet dan wanneer het speelde, wat de symptomen waren en hoeveel mensen er last van hadden.

Apple storing melden

Staat er op de bovenstaande pagina nog altijd een groen bolletje en ondervind je toch echt een probleem? Dan kun je direct contact opnemen met Apple Support via het linkje helemaal onderaan de tabel. Als voldoende mensen dezelfde Apple storing melden, zal Apple snel aan het werk gaan om het probleem te verhelpen, dus het is de moeite waard om dit te doen.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!