Terug naar Apple One
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Software

Apple One

Door Laura Grootaarts8 oktober 2020 10:193 min. leestijd

Apple biedt steeds meer betaalde diensten aan. Ben je overal op geabonneerd, dan kan dat aardig in de papieren lopen. Apple heeft nu een bundel aangekondigd, waarin de vier populairste diensten gecombineerd worden: Apple One. Dit moet je weten over het alles-in-éénpakket van Apple.

Apple One

Apple One: dit zijn de diensten

In Apple One worden de volgende diensten gecombineerd:

De iPhone 13 nu tot €277 korting en 3 maanden gratis Apple TV+!

De iPhone 13 nu tot €277 korting en 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

 • Apple Music: onbeperkt naar muziek luisteren.
 • Apple Arcade: ruim honderd games zonder reclame of extra aankopen.
 • Apple TV+: stream originele Apple-films en -series.
 • iCloud-opslag: voor de opslag van foto’s, bestanden en meer.

Individueel of gezin

Je kunt kiezen uit twee Apple One-abonnementen.

 • Individueel is – de naam zegt het al – voor jou alleen. Je krijgt Apple Music, Apple Arcade, Apple TV+ en 50 GB iCloud-opslag. Prijs Apple One Individueel: € 14,95 per maand. Je bespaart € 6.
 • Gezin is voor jou en je gezin (maximaal vijf andere gezinsleden). Je krijgt Apple Music, Apple Arcade, Apple TV+ en 200 GB iCloud-opslag. Prijs Apple One Gezin: € 19,95 per maand. Je bespaart € 8.

Overweeg je een Gezinsabonnement? Houd er dan rekening mee dat je Apple Arcade en Apple TV+ altijd al kunt delen, dus ook vanuit je individuele abonnement. Een gezinsabonnement is dus vooral interessant als je Apple Music en iCloud-opslag wilt delen.

Slechts twee pakketten?

Misschien heb je het Apple-event in september gezien en denk je nu: twee abonnementen maar? Er waren toch meer smaakjes? En dat klopt. Tijdens de keynote werden er drie Apple One-abonnementen aangekondigd. Naast een individueel en gezinsabonnement werd er ook gesproken over een Premier-abonnement. Maar dat is hier niet verkrijgbaar.

Het Premier-abonnement heeft de volgende extraatjes:

 • 2 TB iCloud-opslag
 • Apple News+
 • Apple Fitness+

Apple News+ is Apple’s tijdschriftendienst die hier nooit beschikbaar is geweest. Apple Fitness+ is Apple’s nieuw aangekondigde sportdienst die dit jaar nog gelanceerd wordt. Maar die zal in eerste instantie alleen beschikbaar zijn in Australië, Canada, Ierland, Nieuw-Zeeland, het VK en de VS. Vandaar dus dat deze Apple One-bundel ontbreekt in het lijstje.

Op welke apparaten werkt het?

Je kunt de diensten gebruiken op iPhone, iPad, Mac en Apple TV. Apple Music en Apple TV+ kun je ook in de browser gebruiken en op bepaalde smart-tv’s. Zolang je overal maar bent ingelogd met hetzelfde Apple ID.

Kies je voor het gezinsabonnement, zet dan Delen met gezin aan. Iedereen kan dan inloggen met zijn eigen Apple ID. Iedereen krijgt op zijn iPhone of ander Apple-apparaat persoonlijke aanbevelingen. Dat heeft als voordeel dat je bijvoorbeeld niet geconfronteerd wordt met de muzieksmaak van je gezinsleden en dat je op je eigen tempo een Apple TV-serie kunt bekijken.

Gratis proefperiode Apple One

Als Apple One verderop in dit najaar beschikbaar komt, kun je het één maand gratis uitproberen. Dat geldt overigens alleen voor de diensten waarop je nog niet eerder geabonneerd bent geweest en waarvoor je nog niet eerder een gratis proefperiode hebt gehad.

Wekelijks Apple nieuws in je mail

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws, tips & aanbiedingen!
De Apple iPhone 13 nu tot €10 korting per maand op unlimited data

De Apple iPhone 13 nu tot €10 korting per maand op unlimited data

• Smartpakker: €48 korting op je toestel
Maximaal voordeel als je thuis internet van KPN hebt

Volgend dossier
watchOS 7
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
 • Handige Apple-tips
 • Altijd up-to-date
 • Leuke acties
Aanmelden