Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Watchfacely: ontdek coole wijzerplaten voor je Apple Watch

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Apple Watch SE


Lees verder na de advertentie

Sinds het verschijnen van iOS 14 en watchOS 7 is het mogelijk om je wijzerplaten te delen. Dus heb je met de nieuwe Strepen-wijzerplaat iets gecreëerd in de kleuren van je voetbalelftal? Gooi het in de groep. Heb je een wijzerplaat vol complicaties die ideaal zijn voor fotografen? Dan houd je die niet voor jezelf. Maar wat nu als je niet heel veel mensen met een Apple Watch kent? Neem dan eens een kijkje in de app Watchfacely. Met Watchfacely kun je wijzerplaten van anderen vinden en zelf je meest geslaagde exemplaren delen met het internet.

Deze review stond in iets andere vorm in iCreate.

Watchfacely: Apple Watch-wijzerplaten delen

De app lijkt rechtstreeks uit de koker van Apple te komen. Op het tabblad ‘faces’ vind je een hoop wijzerplaten die met een paar tikken op je eigen Apple Watch belanden. Voordat je een wijzerplaat die je mooi vindt ook daadwerkelijk downloadt, kun je snel even checken of de daarop gebruikte apps ook op jouw iPhone staan. Staat de wijzerplaat eenmaal op jouw Apple Watch, dan kun je hem op de gebruikelijke wijze aanpassen.


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Watchfacely

Ben je trots op een wijzerplaat die je zelf hebt gemaakt? Schroom dan niet om hem te uploaden naar Watchfacely. Hiervoor ga je naar de Watch-app op je telefoon en zoek je ‘Mijn wijzerplaten’ op. Tik op de wijzerplaat en tik daarna op het Deel-icoon rechtsboven: het lachende Wachfacely-gezichtje is een van de deelopties. Heel gestroomlijnd allemaal. Het duurt vervolgens nog wel eventjes voordat je wijzerplaat te zien is in de galerij, want de makers van de app checken of er geen rotzooi wordt geüpload.

Pluspunten

Minpunten