Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
reviews

Review: My Xbox Live

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Tien jaar geleden begon de online gaming-revolutie op consoles met Sega’s Dreamcast: het was voor de eerste keer mogelijk om met gamers uit alle werelddelen te spelen. Microsoft volgde kort daarna met de Xbox, en een online gaming-dienst kon toen natuurlijk niet meer ontbreken: Xbox Live was geboren.

Anno 2011 spelen we niet alleen samen of tegen andere gamers, maar schaffen we games aan, sturen we stemberichten en hebben we onze eigen virtuele persoonlijkheid binnen Xbox Live. Voor velen is Xbox Live een sociaal platform geworden en daarom kon een app niet uitblijven: de My Xbox Live-app is er eindelijk.

We hebben er even op moeten wachten, maar het resultaat mag er zijn. Een schitterende vormgeving en intuïtieve gebruiksomgeving ontvangen je als je de app opstart. Een van de leukste onderdelen van Xbox Live is nog wel je virtuele persoonlijkheid, je avatar. Deze avatar kun je vanuit de app wijzigen: shirts, schoenen en zelfs je uiterlijke kenmerken kun je aanpassen.

Ook kun je je achievements bekijken en een blik werpen op je vriendenlijst. Is er iemand online, dan kun je hem of haar direct een berichtje sturen. Ten slotte is er nog het Xbox-nieuws: hierin vind je filmpjes van de nieuwste games en aankomende releases.


kooptip

Microsoft’s Xbox Live-app is tot in de puntjes verzorgd. Ben je lid van Xbox Live en wil je ook onderweg op de hoogte blijven van ontwikkelingen op het netwerk? Dan is deze app verplichte kost.

Universeel | Gratis | Microsoft | 12+ | v.1.2.0 | 17,4MB