Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Review: Theme Park

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Snelle attracties waar je misschien een beetje hoogtevrees van krijgt. Knusse eetkraampjes en standjes waar je kleurige ballonnen kunt krijgen. In Theme Park kon je ooit helemaal losgaan met het bouwen en managen van je eigen pretparkje. Maar aan de iOS-versie valt weinig lol te beleven.

Wanneer het spel begint, lijkt alles nog redelijk vlot te gaan. Maar al snel na het introductie-level blijkt dat je voor het bouwen van nieuwe elementen in je park ‘Super Tickets’ nodig hebt. En daar moet je of héél lang op wachten, of héél veel echt geld aan besteden. Echt geld. Het duurste pakket is €79,99 en zelfs dan krijg je geen ongelimiteerd aantal tickets.

Stel, je hebt geld als water en je kunt het je dus prima veroorloven om je geld te verspillen aan Theme Park. Zelfs dan lijkt het spel niet de moeite waard. Het is een kwestie van liefde- en gedachteloos attracties neer kwakken. Zelf nadenken over de infrastructuur en het strategisch plaatsen van verschillende attracties is er amper bij, alles ligt al vast. Ook de beslissingen die je kunt nemen over het personeelsbeleid zijn heel beperkt.

Hoewel je te weinig invloed hebt op het spelverloop roepen de uitbundige graphics en de bijbehorende muziek wel echt het pretparkgevoel op. Juist daarom is het jammer dat het je allemaal klauwen met geld kost en je teveel tijd wachtend doorbrengt. Net als in een echt pretpark.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Universeel | Gratis | EA Swiss sarl | 9+ | v.1.2.17 | 119MB