Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van

Review: Monopoly Hotels

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

In Monopoly Hotels heb je geld. Héél veel geld. Het komt zelfs uit de lucht vallen, en als je erop tikt, is het voor jou. Met dat geld kun je hotels kopen. Je begint met een simpel hotelletje, maar je latere bouwsels zouden zelfs in Dubai niet misstaan.

De hotels die je koopt, staan leeg en moeten worden opgeknapt. Je laat er kamers in bouwen die stuk voor stuk een thema hebben. Een kamer die volledig in koala-stijl is, bijvoorbeeld, of een Space Shuttle-kamer. Je hotelgasten hebben ieder zo hun eigen specifieke voorkeur voor een kamer en bepaalde combinaties van kamers doen het beter dan andere.

De meest bizarre figuren komen bij je over de vloer. Net zoals in Tiny Tower – waar Monopoly Hotels onmiskenbaar op is gebaseerd – zijn er ook VIP’s. Gelukkig betalen al je gasten keurig de huur voor hun kamer. Het is duidelijk, met geld maak je geld. En daarmee koop je weer nieuwe kamers, versieringen en maffe faciliteiten voor je hotel-imperium.

Hartstikke leuk allemaal. Er is echter één maar: je hebt ook goudstukken nodig. Heel veel goudstukken. In de game verdien je die slechts sporadisch. Wil je het spel een beetje vlot laten verlopen of echt leuke dingen kopen, dan zul je goud moeten kopen met écht geld. Doe je dat niet, dan zit je véél te lang te wachten totdat je eindelijk weer iets kunt bouwen. Je ontkomt er dus eigenlijk niet aan om wat geld te investeren in het spel. Kassa dus voor EA. Voor ons reden om te denken: ‘Ga niet door start. EA ontvangt geen 80 euro.’


kooptip

Universeel | Gratis | EA Swiss SARL | 4+ | v.1.0.0 | 16,8MB