Terug naar Review: LG Watch Urbane – Oké Google, goede poging
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Reviews

Review: LG Watch Urbane – Oké Google, goede poging

Door Laura Grootaarts3 januari 2016 10:302 min. leestijd0

Achter op de verpakking van deze smartwatch staat dat hij alleen werkt in combinatie met een Android-telefoon, maar dit is achterhaald. Met een iPhone 5 of hoger waarop minimaal iOS 8.2 geïnstalleerd staat, kan dit horloge ook uit de voeten. Je zet de gratis app Android Wear op je iPhone en vanuit deze app koppel je je horloge en je telefoon met elkaar.

LG Watch Urbane

Dat kun je met de LG Watch Urbane

Vanaf het moment dat je dit horloge omdoet, staart iedereen naar je. Ten eerste omdat dit horloge groot is: hoewel ik absoluut geen elfachtige dame met ranke polsjes ben, oogt de Urbane bij mij ontzettend massief en lomp. Toch meer iets voor mannen. Daarnaast vragen zelfs wildvreemden me wat ik nou allemaal kan met dit glimmende horloge. Het antwoord op de meest gestelde vraag: nee, je kunt er niet mee bellen, je ziet wel of je gebeld wordt. Veel van de notificaties die op je iPhone verschijnen, zie je direct ook op je horloge. Je hoeft je iPhone niet meer uit je tas te halen om appjes, sms’jes en mails te lezen. Toch haal ik de telefoon wél uit de tas, want ik vind lezen op een rond scherm vervelend en het beantwoorden met spraakbediening is al helemaal een crime. Als dat überhaupt al kan, want sommige apps bieden niet de mogelijkheid om te reageren.

De iPhone 13 nu tot €393 voordeel!

De iPhone 13 nu tot €393 voordeel!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

… en dat doe je ermee

Ik kijk vaak op het horloge om mijn hartslag en de stand van de stappenteller te checken. Tot mijn verrassing merk ik dat je de Watch ook kunt gebruiken als afstandsbediening voor bijvoorbeeld Spotify. Er zijn dus behoorlijk wat functies, toch voelt het karig. Deze watch kan in combinatie met een Android-toestel véél meer. Met een Apple Watch in combinatie met een iPhone kun je ook veel meer. Ik besluit de prijs van de LG Watch Urbane op te zoeken. Met een Android-horloge kun je natuurlijk ook googelen: ‘Oké Google, hoe duur is dit horloge?’ Het zoekresultaat dat in beeld verschijnt, loodst me direct door naar een website over de Apple Watch. Typisch …

Plus
  • Meer functies dan vooraf verwacht
Min
  • Groot en lomp
  • in combinatie met een iPhone haal je niet alles uit dit horloge
Korting op veel Apple-producten tijdens de Lentedeals bij Amac

Korting op veel Apple-producten tijdens de Lentedeals bij Amac

• Actie loopt t/m 2 april
• Zowel online als in de Amac winkels

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Volgende review
Review: iPad Pro
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar