Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! 🫧
Cover van
reviews

Review: Jelly Defense

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

In een sterrenstelsel hier in de buurt leeft een groepje jelly’s. Ze zijn gelukkig, iets wat natuurlijk nooit lang goed kan gaan. En inderdaad, nu worden ze lastiggevallen door een zooi monsters. Mama-monsters spugen aan het begin van een lang en grillig pad complete kuddes mini-monsters uit. De mini-monsters proberen het einde van het pad te bereiken, want daar liggen kostbare kristallen.

Jij moet in deze tower defense-game voorkomen dat de monstertjes hun doel bereiken. Dat doe je door levende verdedigingstorens langs het pad te plaatsen. Gebruik wel de juiste torentjes: rode torentjes vallen in slaap als er een meute blauwe blobjes voorbij komt rennen. Monstertjes die je doodt, leveren munten op waarmee je nieuwe of stevigere torentjes kunt kopen.

De game ziet er fantastisch uit, met een zwart-witte achtergrond en felgekleurde één- of veelogige personages. Jelly Defense doet hiermee denken aan Contre Jour. De soundtrack is vrolijk en de muziek blijft door je hoofd spoken. Al met al is het een spel dat je niet meer neer wilt leggen. De game is verkrijgbaar in de App Store en heeft tijdelijk een speciale introductieprijs.


kooptip

Universeel | € 0,79 | Infinite Dreams | 4+ | v.1.05 | 88,8MB

[youtube url=”http://www.youtube.com/embed/9QVQ04h4um8″ frameborder=”0″ allowfullscreen]