Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! 🫧
Cover van
reviews

Review: Fotopedia Japan

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Waar denk je aan als je aan Japan denkt? Sushi? Sumoworstelaars? Of juist aan bizarre gadgets? De foto’s in Fotopedia Japan laten je zien dat Japan een land van contrasten is.

De honderden foto’s in deze app tonen je zo’n beetje alle aspecten van het land van de rijzende zon. Van traditionele kastelen en geisha’s tot het hypermoderne Tokio. Ook de prachtige natuur die je vindt op de bijna 7.000 eilandjes wordt op de kiekjes fabelachtig weergegeven. Je kunt op basis van de foto’s zelfs een reisroute samenstellen in de app en bij de meeste foto’s vind je informatie uit de Engelstalige Wikipedia. De foto’s zijn te sorteren op regio maar ook op onderwerp.

De app is geschikt voor zowel de iPad als de iPhone, maar de foto’s komen op het grotere scherm van de iPad beter tot hun recht. Ben je nooit in Japan geweest, dan val je dankzij deze app van de ene verbazing in de andere. Ben je er al wel geweest, dan is dit een feest der herkenning. Er zijn ook Fotopedia’s van onder andere Parijs en Noord-Korea.

Universeel | Gratis | Fotonauts | 4+ | v.1.0.1 | 14,1MB


kooptip