Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Review: Fly With Me

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

De vogel in Fly With Me heeft een hartgrondige hekel aan bijen, dus besluit hij om ze allemaal op te peuzelen. Het landschap waar hij doorheen moet vliegen, zit vol hindernissen. Bomen bijvoorbeeld, en spinnen.

Om de vogel te laten vliegen, tik je simpelweg op het scherm. Vervolgens zak je een eindje naar beneden en moet je weer tikken om een stukje te stijgen. Je hebt slechts een beperkt aantal ‘Flaps’, maar voor ieder bijtje dat je opeet, kun je gelukkig weer één keertje extra met je vleugels wapperen. Voorkom dat je loeihard tegen een obstakel vliegt, want ook dan stort je neer.

Je vogeltje hapt niet alleen bijen uit de jogar casino lucht, maar ook sterren: ieder level bevat er drie in totaal en het is de kunst om ze allemaal te verzamelen. Ook zijn er tandwielen verstopt. Die heb je nodig om uiteindelijk een robotvogel te kunnen bouwen, waarmee je een stuk makkelijker door de levels gaat.

Fly With Me is zo’n spelletje dat je met een minimum uitleg op kunt pakken om hem vervolgens niet meer weg wilt leggen. Innovatief kunnen we Fly With Me niet noemen, maar het houdt je als speler in ieder geval wel een tijdje geboeid. Vooral in de Challenge-mode, waarin je simpelweg zo ver mogelijk moet zien te vliegen, kun je de neiging om keer op keer je eigen record te verbreken nauwelijks onderdrukken. Jammer dat er geen Game Center-ondersteuning is: we hadden graag met onze achievements gepronkt.


kooptip

iPhone | € 0,79 | Electronic Arts | 4 | v.1.0.0 | 69,8MB