Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Review: Ferry Corsten 20 Years

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

De belangrijkste exportproducten van Nederland zijn kaas, klompen, molens en… trance! Vergis je niet, ons kleine kikkerlandje heeft een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van dit muziekgenre. Ferry Corsten staat bekend als een van de grondleggers van de trance en heeft er inmiddels al twintig jaar op zitten als producer, met diverse internationale hits op zijn naam. Om eens terug te blikken op deze prestaties heeft Speak de Ferry Corsten 20 Years-app uitgebracht.

Sfeerzetter
De sfeer wordt gezet op het moment dat je de app opstart: er begint een mix te spelen waarin je meer dan 34 tracks van Ferry terug hoort. In deze unieke mix komen in rap tempo de grootste hits langs, van het nostalgieopwekkende Gouryella tot de opzwepende Arty-remix van Punk. De andere onderdelen van de app bekijk je terwijl deze mix door je koptelefoon of speakers knalt. Ideaal!

Info en fotomateriaal
Van de overige onderdelen is vooral de ‘discography’ boeiend, want je kunt hier op je gemak door Ferry’s albums heen bladeren. 20 Years bevat trouwens ook voldoende beeldmateriaal: je kunt een hele trits foto’s bekijken die gedurende Ferry’s carrière van hem gemaakt zijn. Zo krijg je onder het genot van de oorstrelende mix een goed beeld van wat de beste man allemaal bereikt heeft.

Meer weten over de 20-Years app? De volledige review lees je in de volgende uitgave van Apps magazine.


kooptip


De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil


De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil

• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

iPhone | € 2,39 | Speak | 4+ | v.1.0 | 174MB