Terug naar Review: Energy Sport Cam Extreme
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Reviews

Review: Energy Sport Cam Extreme

Door Redactie iCreate14 augustus 2014 10:502 min. leestijd0

Review Energy Sport Cam

Als fanatiek sporter staat je computer ongetwijfeld vol met video’s en foto’s van je sportactiviteiten, die waarschijnlijk zijn gemaakt door een toeschouwer. Met behulp van de Energy Sport Cam kun je je prestatie vastleggen vanuit jouw oogpunt. Wij hebben de Energy Sport Cam Extreme meegenomen op vakantie en getest.

Waterdichte behuizing

De camera is zowel op het vaste land als in het water te gebruiken. Wanneer je de Sport Cam uit de doos haalt, is hij omhuld door een watercase, die hem niet alleen waterdicht maakt, maar waarmee je de camera — met behulp van de bijgeleverde accessoires — ook aan het stuur van je racefiets of aan je helm kunt vastmaken. Kies vervolgens in het menu voor videomodus om je tocht door de bergen vast te leggen of een ritje op de waterscooter te vereeuwigen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Behalve een foto- en videomodus heeft de Sport Cam ook de mogelijkheid om een zelfontspanner te activeren of om tien foto’s direct achter elkaar te schieten. Als je de camera onder water wilt gebruiken, moet je eerst de duikmodus activeren. Dankzij deze optie is de Sport Cam niet alleen geschikt om sportprestaties vast te leggen, maar kun je op vakantie ook foto’s maken in het zwembad. De camera kan zestig meter onder water, maar mag niet langer dan een uur in het water blijven.

Opnames bekijken

De Sport Cam is compact om mee te nemen en zit bovendien niet in de weg tijdens het sporten. Het enige nadeel is dat een scherm ontbreekt om het beeldmateriaal direct na je sportactiviteit te bekijken. Dat kan pas op de computer, door de camera met een usb-kabel aan je pc te koppelen. Overigens heeft fabrikant Energy Sistem naast de Sport Cam Extreme ook een Pro-versie uitgebracht; die heeft een wifi-functie zodat je vrienden op een iPad of iPhone live met je mee kunnen kijken.

Op het interne geheugen van de Sport Cam kun je 128 MB kwijt. Dat is niet veel, dus kun je een SD-kaartje in de camera steken. De kwaliteit van het beeldmateriaal (1080p) is prima, zodat je met trots kunt laten zien hoe je met een waterscooter over de golven vloog.

Prijs: €149

Plus
  • Leuk om actie eens op een andere manier vast te leggen
  • Waterdicht
  • Goede kwaliteit opnames
Min
  • Camera heeft geen display om opnames te bekijken
De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar