Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac ūü§Ė
Cover van

Review: Energy Sport Cam Extreme

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Review Energy Sport Cam

Als fanatiek sporter staat je computer ongetwijfeld vol met video’s en foto’s van je sportactiviteiten, die waarschijnlijk zijn¬†gemaakt door een toeschouwer. Met behulp van de Energy Sport Cam kun je je prestatie vastleggen vanuit jouw oogpunt. Wij hebben de Energy Sport Cam Extreme meegenomen op vakantie en¬†getest.

Waterdichte behuizing

De camera is zowel op het vaste land als in het water te gebruiken. Wanneer je de Sport Cam uit de doos haalt, is hij omhuld door een watercase, die hem niet alleen waterdicht maakt, maar waarmee je de camera ‚ÄĒ met behulp van de bijgeleverde accessoires ‚ÄĒ ook aan het stuur van je racefiets of aan je helm kunt vastmaken. Kies vervolgens in het menu voor videomodus om je tocht door de bergen vast te leggen of een ritje op de waterscooter te vereeuwigen.

Behalve een foto- en videomodus heeft de Sport Cam ook de mogelijkheid om een zelfontspanner te activeren of om tien foto’s direct achter elkaar te schieten. Als je de camera onder water wilt gebruiken, moet je eerst de duikmodus activeren. Dankzij deze optie is de Sport Cam niet alleen geschikt om sportprestaties vast te leggen, maar kun je op vakantie ook foto’s maken in het zwembad. De camera kan zestig meter onder water, maar mag niet langer dan een uur in het water blijven.

Opnames bekijken


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf ‚ā¨696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf ‚ā¨696!

Tot ‚ā¨7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

De Sport Cam is compact om mee te nemen en zit bovendien niet in de weg tijdens het sporten. Het enige nadeel is dat een scherm ontbreekt om het beeldmateriaal direct na je sportactiviteit te bekijken. Dat kan pas op de computer, door de camera met een usb-kabel aan je pc te koppelen. Overigens heeft fabrikant Energy Sistem naast de Sport Cam Extreme ook een Pro-versie uitgebracht; die heeft een wifi-functie zodat je vrienden op een iPad of iPhone live met je mee kunnen kijken.

Op het interne geheugen van de Sport Cam kun je 128 MB kwijt. Dat is niet veel, dus kun je een SD-kaartje in de camera steken. De kwaliteit van het beeldmateriaal (1080p) is prima, zodat je met trots kunt laten zien hoe je met een waterscooter over de golven vloog.

Prijs: ‚ā¨149

Pluspunten

  • Leuk om actie eens op een andere manier vast te leggen
  • Waterdicht
  • Goede kwaliteit opnames

Minpunten

  • Camera heeft geen display om opnames te bekijken