Terug naar Notities naar jezelf mailen met een snelkoppeling (iOS 8)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Reviews

Notities naar jezelf mailen met een snelkoppeling (iOS 8)

Door Jelle Mol11 december 2014 09:232 min. leestijd0

Op je iPhone en iPad heb je allerlei mogelijkheden om handige notities, infographics, afbeeldingen, video’s of websites op te slaan. Maar in sommige gevallen wil je het gewoon in je mailbox hebben. Met Mail to Self (iPhone en iPad, gratis) kun je met één druk op de knop iets naar jezelf mailen zonder dat je Mail hoeft op te starten.

Mail to Self instellen

De werking van de app is eenvoudig. Vul eerst je e-mailadres en de toegestuurde verificatiecode in (check je spamfolder!). Mail to Self maakt gebruik van een extensie in het Deel-menu, dus de snelkoppeling moet hieraan toegevoegd worden. Start Safari op, druk op het pijltje van het Deel-menu en tik op ‘Meer’. Je kunt hier Mail to Self inschakelen en eventueel de volgorde van de Deel-knoppen aanpassen.

Om nu iets naar jezelf te mailen, hoef je alleen maar op het icoontje van Mail to Self te tikken en voilá, die handige notitie of pagina zit in je inbox. Vanuit de Mail to Self-app is het ook mogelijk om de inhoud van je klembord naar jezelf te mailen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Mail to Self

iPad

Mail to Self is ook beschikbaar voor de iPad, maar staat door een foutje alleen tussen de iPhone-apps in de App Store. Je kunt Mail to Self op je iPad vinden door in de App Store te zoeken maar ‘Mail to Self’ en vervolgens linksboven ‘Alleen iPhone’ te selecteren.

Korting op veel Apple-producten tijdens de Lentedeals bij Amac

Korting op veel Apple-producten tijdens de Lentedeals bij Amac

• Actie loopt t/m 2 april
• Zowel online als in de Amac winkels

Door Jelle Mol

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar