Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Honey Battle

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Op het eerste gezicht ziet Honey Battle er enorm schattig uit: kleurrijke graphics en lieve beertjes die aan parachuutjes naar beneden komen. Maar kijk je beter, dan zie je dat deze teddy’s boos uit hun ogen kijken en veel minder lief zijn dan gedacht. Deze beren hebben honger!

Iedereen raakt wel eens geïrriteerd van een lege maag. Ook de beren uit Honey Battle weten hoe dat voelt. Zij zijn er behoorlijk chagrijnig door geworden, zeker nu ze bijenkorven vol sappige honing op de grond zien staan. De teddyberen suizen op de korven af, maar voordat ze de grond kunnen raken schiet jij, als speler, snel een bijtje op de beer af. Poef! De teddy is geraakt en verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Dat is in de notendop wat je in de game moet doen. Iedere beer die tevoorschijn komt moet door een bij geraakt worden. Dat doe je door op het beeldscherm te tikken. Kijk uit dat je geen vrienden raakt, want die helpen je juist om de honing te redden. Het schieten is niet zo gemakkelijk, omdat het reactievermogen van de bijen erg traag is. Wil je snel een beer raken (of heb je mis geschoten) dan is het erg moeilijk om de beer alsnog te schieten.

De game werkt met in-app aankopen, maar het is gelukkig ook mogelijk om zonder deze extra aankopen te spelen. Wie gek is op shooters, maar ook een flinke dosis schattigheid wel kan waarderen, kan prima uit de voeten met deze game.

Universeel | Gratis | Tapps Tecnologia | 9+ | v.1.0 | 17,6MB


kooptip