Terug naar GOOS-E: een ganzennek als tablet houder voor je iPad
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Reviews

GOOS-E: een ganzennek als tablet houder voor je iPad

Door Sven Lamers8 maart 2021 16:203 min. leestijd1

Met al dat thuiswerken van tegenwoordig is de iPad praktischer dan ooit. Je gebruikt hem gemakkelijk als tweede scherm voor je Mac via Sidecar en hij werkt ideaal om te Skypen, Zoomen of FaceTimen. Maar daarvoor moet je de iPad natuurlijk wel altijd zelf vasthouden of ergens op een (meestal sub-optimale) standaard zetten. Met de flexibele tablet houder GOOS-E is dat verleden tijd. Hiermee maak je je iPad overal vast en zet je hem exact in de positie die je nodig hebt. Hoe praktisch tablet houders kunnen zijn ontdekten we in onze review. Bovendien voorkomen ze een iPad-nek natuurlijk.

Tablet houder: een derde arm voor je iPad

De naam van de GOOS-E is natuurlijk niet voor niets, want hij lijkt best wel op een ganzennek. Klinkt gek? Misschien is de omschrijving ‘een derde arm waarmee je je iPad vasthoudt’ dan beter. Voordat die arm klaar is voor gebruik, moet je hem echter eerst nog in elkaar zetten. In feite bestaat de GOOS-E uit drie onderdelen. Een standaard, de ‘ganzennek’ en de houder voor je tablet. Voor de standaard heb je twee opties: of je gebruikt een voet van vier kilo of een klem die je aan een bureau, plank of verticale bedrand bevestigt. Zowel in de voet als in de klem zit een uitsparing waarin je de flexibele arm vastmaakt. Ten slotte maak je de houder (beschikbaar in twee groottes) vast via een kogelgewricht. Voor de liefhebber is er ook een telefoonhouder beschikbaar.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Heel flexibel

Al deze mogelijkheden voor de bevestiging en het instellen maken de GOOS-E ongelofelijk flexibel. die manier is niet alleen de arm gemakkelijk te verstellen, maar ook de positie van de tablet. Wil je je iPad schuin rechtsboven achter je iMac plaatsen? Geen probleem. Van onder je bureau net erbovenuit laten steken? Doe maar! Het enige punt van kritiek is dat je best wat kracht moet inzetten om de arm om te buigen, maar dat zorgt tegelijkertijd ook ervoor dat die altijd muurvast zit.

Lelijke eend?

Qua functionaliteit zijn we dus verliefd op deze gans. Dat geldt echter iets minder voor het uiterlijk. Over smaak valt uiteraard niet te twisten, maar wij vinden het design van de voet niet heel geslaagd. Bij de houder en de ‘ganzennek’ kan niet zo veel misgaan (al vinden we de zilveren arm mooier dan de zwarte), maar de voet – een combinatie van zacht en hard plastic en gewichten aan de binnenkant – is toch vooral functioneel. Daar brengen ook de zes beschikbare kleuren geen verandering in. Maar zoals gezegd, hij werkt vlekkeloos en desgewenst kun je de voet door de flexibele arm ook mooi wegwerken op je bureau. Of je gebruikt de klem als alternatieve bevestigingsmethode. Met de voet is de gans echter meer een lelijke eend.

Conclusie

Wil je een muurvaste manier om je iPad ergens te bevestigen? Vind je het design van de voet niet zo heel belangrijk? Dan is deze GOOS-E iets voor jou! Je iPad was nog nooit praktischer als tweede scherm of toegewijd apparaat om mee te videobellen.

Plus
  • Muurvast
  • Flexibel
Min
  • Design van de voet
  • Best zwaar
Tablet houder kopen
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Sandra
Lezer
Sandra

Wij zijn al jaren groot van fan van deze Goose! Een stijlvolle en vooral handige houder, zeker nu met alle zoomcalls en het vele thuiswerken. De voet is met 4kg robuust en daardoor super stabiel. Ook onze grotere ipad pro 12,9 blijft uitstekend overeind. En wat ons betreft zeker geen lelijke eend, maar juist een prachtige “gans” 😉