Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

FollowPaw AirTag-hondenhalsband: vind je viervoeter (terug)

Auteur: Terry Stooker
0 reacties
Apple AirTag hondenhalsband followpaw


Lees verder na de advertentie

De AirTag is ideaal om al je kostbare bezittingen (terug) te vinden: je sleutels, portemonnee, koffer … noem maar op. Nu zijn dit allemaal zielloze objecten, hoe zit het met levende wezens die minstens zo kostbaar zijn? Zoals je fluffige viervoeter, die tijdens de wandeling uit enthousiasme iets minder trouw blijkt en ervandoor stuift? Ook die vind je terug met een AirTag hondenhalsband. De FollowPaw AirTag Dog Collar is een chique oplossing om een AirTag aan je hond te bevestigen.

Apple AirTag hondenhalsband

De halsband heeft een vakje voor een ­Apple AirTag – en voor een Tile Sticker. De halsband is gemaakt van kurkkleurig of zwart ‘kurkleer’, een combinatie van kurk en katoen. Dit is een stuk flexibeler dan we eerst dachten en erg stevig en bijt- en waterbestendig. Ook heel fijn: de halsband is door de gebruikte materialen duurzaam en honderd procent veganistisch. De show wordt echter gestolen door het ingenieuze sluitingssysteem. De sluiting, officieel Fidlock V-Buckle genaamd, klikt magnetisch in elkaar en is vervolgens niet zomaar los te krijgen. Totdat je aan het koordje trekt, dan springt die weer open.

Zoals gezegd heeft de halsband een vakje waar je de AirTag in schuift. Dit vereist even wat kracht en doorzettingsvermogen, want het vakje omsluit de AirTag erg nauw. Zodoende weet je zeker dat je de AirTag nooit verliest. De halsband is hierdoor wel een stukje breder dan andere halsbanden. Onze middelgrote kooikerkruising draagt de FollowPaw met trots en heeft er totaal geen last van, maar bij de echt kleine rassen valt die waarschijnlijk komisch groot.

AirTag gebruiken voor hond

AirTag gebruiken voor hond


kooptip


Scoor nu de AirPods 2 met oplaadcase voor slechts €115 tijdens iDays!


Scoor nu de AirPods 2 met oplaadcase voor slechts €115 tijdens iDays!

• Grootste Apple-sale van Nederland
• Actie loopt t/m 2 juni 2024

Een nadeel is dat Apple er alles aan doet om je te ontmoedigen anderen te tracken met een AirTag. Zo heeft de AirTag enige vertraging in het tonen van de locatie. Heb je een windhond, dan kan het dus zijn dat die al aan de andere kant van de wijk is. Natuurlijk is een ruwe benadering altijd beter dan helemaal niet weten waar je hond uitspookt. Daarnaast begint de AirTag na acht tot vierentwintig uur buiten bereik van je iPhone op willekeurige momenten te piepen. Dit hoeft overigens geen nadeel te zijn, want wie weet hoort iemand het gepiep en komt-ie bij jouw hond uit. Moet je er alleen mee leven dat je hond de piep mogelijk heel irritant gaat vinden.

De FollowPaw AirTag Dog Collar is dus ten eerste een halsband. Eentje die vervaardigd is uit hoogwaardige, duurzame materialen en is voorzien van een handige sluiting. Dat je er een AirTag in kwijt kunt is vooral een extraatje, dat je wat meer zekerheid biedt tijdens een losloopwandeling, maar wat je hopelijk nooit daadwerkelijk nodig hebt.

Conclusie FollowPaw AirTag Dog Collar

Niet alleen je sleutels en je portemonnee vind je terug met een AirTag. Dankzij de FollowPaw AirTag Dog Collar geldt dit ook voor je dierbaarste bezit: je hond.

Pluspunten

  • Handige sluiting
  • Duurzame materialen
  • AirTag past perfect

Minpunten

  • Iets te breed voor (super)kleine honden