Terug naar De beste apps voor 2021
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
PremiumReviews

De beste apps voor 2021

Door Sven Lamers29 november 2020 11:0015 min. leestijd0

We weten niet hoe jij, lieve lezer, hierover denkt, maar ons gebruik van apps is sinds de eerste lancering van de App Store in 2008 behoorlijk veranderd. Verschenen er in de beginjaren bijna dagelijks ontzettend innovatieve apps, rond het midden van het vorige decennium werd het toch behoorlijk karig in de App Store. Iedereen gebruikte de bekende namen van de grote bedrijven, maar het ontdekkings­gevoel van het begin bleef achterwege. En dat had er uiteraard ook mee te maken dat er gewoon niet meer heel veel coole nieuwe apps verschenen – iedere niche leek zo onderhand wel gevuld te zijn. 

Sinds het redesign van de App Store in 2017 is er echter weer wat beweging in de App Store gekomen. Omdat apps die op de voorpagina van de App Store een plekje krijgen het ontzettend goed doen in de verkoopcijfers, is er bij ontwikkelaars weer de motivatie ontstaan om écht innovatieve apps te ontwikkelen. Het goudzoekersgevoel van de begindagen is terug en zo loont het de moeite om elke dag weer een kijkje in de App Store te nemen. Tegelijkertijd vonden wij het weer noodzakelijk om een uitgebreide app-gids te schrijven voor de beste apps die je in 2021 moet proberen. Want is die ene app die je al sinds 2013 gebruikt eigenlijk nog steeds de beste app voor je doel? Of is er in de tussentijd niet al iets veel beters verschenen? Ontdek samen met ons de beste apps voor 2021.


Premium

Dit is een premium-artikel

Dit is een premium-artikel van iCreate en alleen toegankelijk voor abonnees. Log in om direct verder te kunnen lezen of sluit een abonnement af.

Log in als abonneeGeen abonnee? Bekijk de abonnementen

Haal de nieuwe iPhone 13 Pro als eerste in huis met unlimited data en 5G!

Haal de nieuwe iPhone 13 Pro als eerste in huis met unlimited data en 5G!

Heb je al internet van KPN? Profiteer dan tot €7,50 korting per maand!

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar