Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van

Beste apps van 2011: Cards

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Bij de Mac krijg je standaard het programma iPhoto, waarmee je foto’s kunt verzamelen, aanpassen en bundelen in boeken. Je kunt er zelfs schitterende kaartjes mee maken. Maar je Mac neem je natuurlijk niet mee op vakantie. Een iPhone daarentegen neem je wél mee, al is het maar om lekker muziekjes te kunnen luisteren in het vliegtuig en af en toe een kiekje te schieten. Om die reden is de app Cards zo handig.

Het is een ontzettend simpele maar handige app en dat betekent je in een handomdraai leuke kaartjes maakt. Open de app, zoek een leuke kaart uit, plaats je eigen foto en persoonlijke boodschap, koop de kaart en klaar is kees. Binnen vijf minuten is je kaart klaar voor verzending door Apple: zij sturen hem direct naar het gewenste adres. En dat voor maar €4,49, wereldwijd.

Er is zonder twijfel veel tijd besteed aan de extra’s. Zo zijn er veel verschillende kaart-ontwerpen om uit te kiezen en is het handig dat je foto’s op je iPhone kunt uitkiezen of een nieuwe foto met de app kunt maken. Maar het zijn vooral de kleine details die de app zo fijn maken. Maak je een foto voor de kaart? Dan laat de beeldzoeker zien waar het label voor de tekst komt te staan. Als je een afzenderadres toevoegt, dan onthoudt de app dat automatisch.

iPhone | Gratis | Apple | 4+ | v.1.0.1 | 20MB


kooptip