Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

4 fitness-apps voor een stevige workout

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

De tijd van een uitgebreide check bij de sportschool en vervolgens jezelf pijnigen op fitnessapparaten is voorbij. Want met je iPhone heb je altijd toegang tot allerlei fitness-apps die jou meteen vertellen hoeveel calorieën je hebt verbrand. Van rennen en fietsen tot een 7 minuten durende workout in je woonkamer. Wij hebben 4 fitness-apps op een rijtje gezet.

7 Minute Workout app7 Minute Workout

Overgewaaid uit Amerika is dit een nieuwe trend op fitnessgebied. In 7 minuten doe je 12 oefeningen van ieder 30 seconden. Omdat je zelf bepaalt hoe intensief je traint in die 30 seconden, is de workout voor iedereen geschikt. Je hebt voor de oefeningen geen apparaten nodig op een stoel of bank na. Ideaal om even tussendoor in de woonkamer te doen dus. Er zijn verschillende apps beschikbaar, maar op onze redactie is 7 Minute Workout “Seven” de favoriet.

Gratis | iPhone en iPad | 38,1 MB

 

StravaStrava GPS Running and Cycling


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Ben je meer een buitenmens? Dan is Strava GPS Running and Cycling misschien wat voor je. Deze app registreert via gps je hardloop- of fietsrondje zodat je na afloop je route, afstand, tempo en verbrande calorieën kunt bekijken. Goede tijd neergezet? Je kunt je resultaten direct delen met vrienden. Zo wordt dat fietsen en hardlopen toch een stukje leuker en uitdagender.

Gratis | iPhone | 29,1 MB

 

Zombies Run appZombies, Run!

Als hardlopen met Strava alsnog te saai voor je is, probeer dan Zombies, Run! eens. In dit spel moet je uit handen van zombies blijven door ‘in de echte wereld’ te gaan rennen. Al rennende wordt door je oordopjes het verhaal verteld en kun je onderweg medicijnen en eten verzamelen die je in het spel helpen. Een beetje apart allemaal, maar als je moeite hebt de deur uit te gaan dan is dit zeker een zetje in de rug.

€ 3,59 | iPhone | 551 MB

 

Jawbone UP appJawbone UP

De Jawbone UP is in feite geen fitness-app, maar een zeer uitgebreide health-tracker. Je hebt er een polsbandje voor nodig waarmee je slaap, beweging en voeding geregistreerd wordt. Dus ook je workouts. Deze informatie wordt vervolgens gebundeld in deze mooi app. In onze uitgebreide review constateerden we dat het bijhouden van voeding nog wat omslachtig is, maar desondanks is de Jawbone UP momenteel wel een van de betere health-trackers.

Gratis, maar vereist UP-polsbandje | iPhone | 72,3 MB