Terug naar Zo chic ziet een zwarte Apple Pencil eruit
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Zo chic ziet een zwarte Apple Pencil eruit

Door Laura Grootaarts4 juni 2020 16:372 min. leestijd1

De Apple Pencil verschijnt misschien in het zwart. Dat beweert een Twitter-account dat ironisch genoeg Mr. White heet. Of het om een compleet nieuwe versie gaat of slechts een nieuwe kleur voor de bestaande eerste en tweede generatie, is niet bekend.

Apple Pencil zwart

Zwarte Apple Pencil

Op dit moment zijn er twee Apple Pencil-varianten te koop. De originele Apple Pencil uit 2015 (is het echt al zo lang geleden?) en de Apple Pencil van de tweede generatie uit 2018. Zowel de eerste als de tweede Apple Pencil is beschikbaar in slechts één kleur: wit. Maar daar komt wellicht verandering in. Deze week werd onderstaande tweet geplaatst door een account dat in het verleden ook correcte uitspraken deed over toekomstige Apple-producten.

Bereid je Mac voor op macOS Sonoma

Bereid je Mac voor op macOS Sonoma

Ruim je Mac op en zorg ervoor dat hij zo goed als nieuw is voor macOS Sonoma.

Het bericht loopt verder niet over van informatie. We weten niet waarop de informatie gebaseerd is. Ook is nog onduidelijk om wat voor Pencil het gaat. Gaat het om een opvolger van de tweede generatie, die er nu specifiek voor de iPad Pro is? Of toch om een ‘gewone’ variant die werkt met de overige iPad-modellen? Die laatste is inmiddels vijf jaar oud: tijd voor iets nieuws dus. Misschien wordt het ook een nieuw model dat op alle iPads werkt? Zwart is wel altijd een Pro-kleur van Apple, dus we verwachten eerder een nieuwe zwarte Apple Pencil voor de iPad Pro.

Zwarte Apple Pencil

Meer weten over Apple Pencil?
Bekijk dit dossier

Pencil-alternatieven

Overigens, als je nu al een Pencil in een iets andere kleur wilt, kunnen we de Logitech Crayon wel aanraden. De schrijfervaring hiermee komt in de buurt van de Apple Pencil, alleen voor tekenen is die iets minder geschikt. Uiteraard hebben we de twee ook uitgebreid met elkaar vergeleken. De Crayon heeft verder een veel vriendelijker prijskaartje van maar 70 euro. De eerste generatie van de Apple Pencil kost 99 euro, de tweede zelfs 135 euro. En als laatste pre is de Crayon beschikbaar in twee kleuren: te weten oranje en grijs.

Bereid je Mac voor op macOS 14

Bereid je Mac voor op macOS 14

Ruim je Mac op en zorg ervoor dat hij zo goed als nieuw is voor macOS 14

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
George
Lezer
George

Jay, een wasco! 🙂