Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 153Maak je huis écht slim met HomeKit 🏠
Cover van

Apple geeft hint: worden deze Macs onthuld tijdens de WWDC 2023?

Auteur: Annemiek Lourensen
0 reacties
WWDC 2023 MacBook Air


Lees verder na de advertentie

Volgende week vindt de WWDC 2023 plaats, en we verwachten dat Apple daar wat nieuwe Macs zal aankondigen. Om welke toestellen het gaat? Apple heeft ons alvast een hint gegeven.

WWDC 2023: Macs aankondiging?

Met nog maar een paar dagen te gaan tot de WWDC 2023, heeft de bekende Apple-kenner Mark Gurman afgelopen weekend alvast onthuld welke Macs er tijdens het evenement mogelijk worden aangekondigd. Hij verwijst hierbij naar Apple Trade In. Dit is Apple’s dienst om je huidige apparaten in te ruilen tegen korting voor je volgende aankoop, maar hiervoor komen slechts een select aantal Apple-toestellen in aanmerking.

In een tweet schrijft Gurman echter dat Apple aanstaande maandag – op de dag van de WWDC – drie Macs aan Apple Trade In zal toevoegen. En dit is dus een hint, want het duidt er wellicht op dat deze Mac-modellen worden vervangen. Het gaat hier om de Mac Studio, de MacBook Air 2022 en de 13-inch MacBook Pro 2022.


kooptip

De Mac Studio heeft nog een M1 Max- en M1 Ultra-chip, dus het is aannemelijk dat hij overstapt naar de M2-generatie. De Air krijgt er juist een groter model bij: naar verluidt wordt het 13-inch scherm opgeschaald naar 15-inch. Verder gaan er al maanden geruchten dat er ook een nieuwe 13-inch MacBook Air komt, al blijft het de vraag wat hier zo nieuw aan wordt.

WWDC 2023

Apple trapt de WWDC 2023 af op maandag 5 juni om 19:00 uur Nederlandse tijd. De nieuwe Macs worden dan aangekondigd tijdens een uitgebreid Apple-event, en hetzelfde geldt voor grote software-updates zoals iOS 17, macOS 14 en watchOS 10. We verwachten hier zelfs een compleet nieuw product te zien: de Apple Reality.

Bij iCreate houden we je tijdens het hele event op de hoogte van het laatste nieuws. Zo houden we een liveblog bij en zetten we alle aankondigingen op een rij. Houd daarom onze website in de gaten gedurende de presentatie en volg ons op Twitter. Wil je al het WWDC-nieuws liever in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief en je ontvangt die avond een overzicht met alle hoogtepunten van de WWDC.