Terug naar WK Darts: de beste gratis dart apps
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

WK Darts: de beste gratis dart apps

Door Redactie iCreate28 december 2016 14:452 min. leestijd0

Het WK Darts is in volle gang, Van Gerwen plaatste zich gister voor de volgende ronde na een spannende wedstrijd tegen de Spanjaard Cristo Reyes.  Heb jij ook zin om dartpijlen te gooien? Dan zijn de volgende (gratis) dart apps must-haves!

DartCounter

Geen zin om de hele tijd na je worp de scores bij te houden? Dan is DartCounter de oplossing. De app is makkelijk en snel te gebruiken. Na je worp vul je je punten in en de app houdt de score en statistieken van jou en je tegenstander bij. Grappig detail: Mastercaller Ray Martin roept je scores hardop om. Het voelt bijna alsof je deelneemt aan een professionele dart-wedstrijd.
DartCounter

PDC Darts Night

Mocht er nou geen dartbord in de buurt zijn, dan kun je de app PDC Darts Night downloaden. In deze app maak je je eigen account met een leuke bijnaam en foto. Omdat de game gratis is, zul je zo nu en dan wel reclame voorbij zien komen.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

In deze app kun je het opnemen tegen je vrienden of onbekenden die de app ook hebben gedownload. Eén potje niet genoeg? Dan kun je ook hele toernooien gaan spelen. Je gooit de pijltjes door te vegen over je scherm. Hoe langer je veegt, hoe hoger de dart op het bord belandt. Mikken gaat lastiger dan je denkt, maar oefening baart kunst!
PDC DartsNight

Dart Wheel

De app Dart Wheel heeft vrijwel niets te maken met het WK Darts. De enige overeenkomst tussen de app en de sport is dat je met darts gooit. In deze app is het de bedoeling dat je de schijven rondom het slachtoffer met je darts raakt. Naarmate je in hogere levels komt, gaat de plank waarop het slachtoffer ligt sneller draaien, hierdoor wordt het steeds lastiger om de schietschijven te raken.

Wanneer je de man te vaak raakt, ben je af en moet je opnieuw beginnen. Het klinkt misschien simpel maar de app werkt verslavend. Het spel kent vele varianten. Zo is er voor de mensen die het niet zo op Donald Trump hebben een versie waarbij de nieuwe president van Amerika is vastgebonden op het ‘dart wheel’.

Donald Trump dartwheel dart apps

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar