Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

visionOS 1.1.2 is uit: wat is er nieuw?

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Apple Vision Pro Apple Store

Apple heeft een nieuwe update uitgebracht voor de Apple Vision Pro. visionOS 1.1.2 is nú beschikbaar voor Apple’s headset (die overigens nog niet te koop is in Nederland). Maar wat is er nieuw en hoe kun je deze update installeren?

Lees verder na de advertentie

Wil je wekelijks op de hoogte worden gebracht van het laatste Apple-nieuws? Zoals over de Apple Vision Pro? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

visionOS 1.1.2 update

visionOS 1.1.2 is een relatief kleine update die zich focust op kleine verbeteringen en probleemoplossingen. Geen nieuwe functies dus, maar desondanks adviseert Apple alle gebruikers om de update zo snel mogelijk te downloaden en te installeren.

kooptip

De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil
De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil

• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

visionOS 1.1 verscheen ongeveer een maand geleden, en deze eerste grote update voor de Apple Vision Pro bracht wél vernieuwingen met zich mee. Zo werd ‘mobile device management’ toegevoegd, voor het beheren van alle mobiele apparaten binnen een bedrijf of organisatie. En ook de persona’s – levensechte 3D-avatars – zien er sindsdien menselijker uit. Die zitten nu bovendien niet meer ‘gevangen’ in FaceTime, maar duiken ook op in andere apps.

Zo installeer je de update

Nogmaals ter herinnering: de Apple Vision Pro is momenteel nog niet officieel beschikbaar in Nederland. Desondanks zijn ook hier enkele Apple-enthousiastelingen erin geslaagd er een te bemachtigen.

Ben jij er daar een van? Als je de software van deze bril wilt bijwerken, navigeer je eenvoudigweg naar ‘Instellingen’ en vervolgens naar ‘Algemeen’ en ‘Software-update’. Je moet de Vision Pro afdoen om de nieuwe software te installeren. Een balkje op het scherm van de headset toont de voortgang van de update.