Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Last minute Vaderdag cadeau? Dit zijn de beste abonnementen voor je vader!

Auteur: Maurice Snijders
0 reacties
vaderdagtip


Lees verder na de advertentie

Dit weekend is het Vaderdag! Heb je er niet meer aan gedacht, dan ben je nu misschien te laat om online een cadeau te kopen. Maar voor een (digitaal) abonnement ben je altijd op tijd! Houd je vader van lezen, sport, vreemde talen, muziek, podcasts of luisterboeken, dan is dit de ultieme vaderdag cadeau tip voor je: geef hem gewoon een abonnement!

Vaderdag cadeau tips

Ben je wat laat met het regelen van een vaderdagcadeau? En wil je ook niet met een after shave van de plaatselijke drogist aan komen zetten? Overweeg dan zeker onze vaderdagtip: een abonnement op een (streaming)dienst. De keuze is reuze tegenwoordig, dus er is altijd wel een dienst te vinden die je vader weet te boeien. We zetten de beste opties voor je op een rij:

Viaplay: sport, films en series

vaderdagtip viaplay

Is je vader een sportfanaat, dan is Viaplay zonder meer de juiste keuze. De dienst heeft de uitzendrechten voor de Formule 1 en je kunt er internationale voetbalcompetities zien, zoals de Premier League en de Duitse Bundesliga. Maar ook voor darten en vechtsporten kun je bij Viaplay terecht. Daarnaast is er ook nog een ruim aanbod aan films en series.


kooptip

Lees meer over Viaplay

iCreate: haal meer uit je Apple-apparaten

Zomeractie

Het mag natuurlijk niet ontbreken in deze lijst, een abonnement op iCreate magazine. Iedere maand raakt je vader geïnspireerd door alle workshops en tips, leest het laatste nieuws over Apple of welke oordopjes het beste passen bij zijn iPhone. En nu tijdens onze speciale zomeractie is een abonnement zelfs extra voordelig. Nog een voordeel: het cadeauabonnement loopt automatisch af, op die manier heb jij er geen omkijken meer naar. Misschien alleen je vader, als die na afloop meteen een eigen abo wil nemen.

Lees meer over iCreate-cadeauabonnementen

Readly: meer dan 7000 tijdschriften

Dankzij het enorme aanbod van Readly zit er voor elke vader wel iets tussen. Er zijn veel Nederlandse magazines beschikbaar, maar ook grote internationale titels, zoals National Geographic, Vogue, Time en Glamour. Readly biedt tijdschriften aan in meer dan 35 genres! Daarnaast zijn er ook ‘Readly Exclusives’ – dat zijn magazines die je alleen via Readly kunt lezen.

Lees meer over Readly

Mondly: leer een vreemde taal

Droomt je vader er altijd van om vloeiend Italiaans, Frans, Spaans of Duits te leren? Of misschien wel een veel obscurere taal zoals Roemeens, Oekraïens of Hebreeuws? Dan zul je hem zeker blij maken met een abonnement op Mondly. Mondly is dé app om een vreemde taal te leren. Per taal bevat de dienst ontzettend veel cursussen – allemaal gericht op verschillende onderwerpen. Op die manier kiest hij zelf de onderwerpen waarin hij geïnteresseerd is of waarin hij juist beter wil worden.

Lees meer over Mondly

Apple Music: 100 miljoen nummers

vaderdagtip

Een muzikaal cadeau voor Vaderdag is altijd goed. Zeker als het Apple Music is, want deze streaming-dienst van Apple geeft toegang tot miljoenen nummers, albums en afspeellijsten. Je krijgt ook toegang tot exclusieve content, zoals live concerten en documentaires. Bovendien kun je sinds eind maart 2023 gebruikmaken van Apple Music Classical. Dit is een nieuwe app speciaal voor klassieke muziek, die is inbegrepen bij het abonnement en een speciale zoekfunctie heeft voor het vinden van klassieke muziek. De app is uitsluitend beschikbaar op de iPhone.

Lees meer over Apple Music

Storytel: duizenden luisterboeken en e-books

storytel

Met Storytel geef je je vader toegang tot meer dan 350 duizend luisterboeken in verschillende genres. Het grote voordeel van luisterboeken is dat je ze altijd en overal kunt luisteren, of je nu aan het klussen bent, aan het koken of dat je in de trein zit. Bovendien biedt Storytel naast luisterboeken ook steeds meer e-books aan.

Lees meer over Storytel

Vaderdag cadeau tip: nog meer streaming-diensten

Wil je meer streaming-diensten om uit te kiezen, lees dan zeker ook ons artikel Dit zijn de beste streaming-diensten in 2023.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!