Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Gratis naar FC Twente – Ajax kijken? Het kan via deze website

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
Twente Ajax live kijken


Lees verder na de advertentie

Zondagmiddag staat de wedstrijd tussen FC Twente en Ajax op het programma. Voor Ajax staat er op deze slotdag veel op het spel, vanwege de strijd om plek twee. We leggen uit hoe je gratis naar FC Twente – Ajax kunt kijken.

Waar wordt FC Twente – Ajax uitgezonden?

De strijd om plek twee nadert zijn ontknoping. PSV heeft aan een gelijkspel genoeg om de derde plaats veilig te stellen, maar speelt een loodzwaar uitduel bij AZ. Bij een nederlaag kan Ajax de plaats innemen, die recht geeft op een plek in de derde voorronde van de Champions League.

De wedstrijd tussen FC Twente en Ajax wordt zondag om 14:30 uur gespeeld. Het duel wordt niet uitgezonden op ESPN, het kanaal dat bij veel providers gratis beschikbaar is. Daar zendt ESPN een schakelprogramma uit, met alle hoogtepunten van de Eredivisie-wedstrijden.

FC Twente tegen Ajax wordt uitgezonden op ESPN 4 – en daar is een abonnement voor nodig. Gelukkig is er een manier om de Eredivisie-wedstrijd tóch gratis in z’n geheel te zien, zodat je niets hoeft te missen.

FC Twente – Ajax gratis kijken


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

De wedstrijd FC Twente – Ajax is gratis te zien via de dienst Canal Digitaal, een aanbieder van digitale televisie. Neem je een gratis abonnement van een week, dan heb je toegang tot meer dan 60 zenders – inclusief alle ESPN-kanalen, waaronder ESPN 4.

Het abonnement van Canal Digitaal is in je proefweek op elk moment gratis opzegbaar. Om jezelf te verifiëren is het alleen nodig om eenmalig € 0,01 uit te geven.

Zo bekijk je de wedstrijd tussen FC Twente en Ajax gratis via Canal Digitaal:

  1. Ga naar de registratie-pagina van Canal Digitaal.
  2. Vul je persoonlijke gegevens in.
  3. Doe een 1-cent betaling, als verificatiemethode.
  4. Navigeer naar https://livetv.canaldigitaal.nl/ en log in met je gegevens.
  5. Klik op ‘Sport’ en open de livestream van FC Twente – Ajax.

Over Canal Digitaal

TV kijken op Canal Digitaal

Canal Digitaal heeft een app voor de iPhone, iPad en Apple TV. Ook via de browser (zoals Google Chrome of Safari) kun je de zenders bekijken. Daarnaast is de Canal Digitaal TV App beschikbaar op verschillende smart tv’s, waaronder die van LG. Meer over de online dienst lees je in onze Canal Digitaal review.

Ben je enthousiast, dan wordt het abonnement na een week omgezet in een regulier abonnement van € 14,95 per maand. Dit is inclusief het complete aanbod van ESPN, met de zenders ESPN 1, ESPN 2, ESPN 3 en ESPN 4. Ook televisieuitzendingen zijn er te volgen: live en on demand. Zo kijk je een gemiste uitzending tot 7 dagen terug.