Terug naar Gratis naar FC Twente – Ajax kijken? Het kan via deze website
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Gratis naar FC Twente – Ajax kijken? Het kan via deze website

Door Koen van Ekeren27 mei 2023 20:313 min. leestijd0

Zondagmiddag staat de wedstrijd tussen FC Twente en Ajax op het programma. Voor Ajax staat er op deze slotdag veel op het spel, vanwege de strijd om plek twee. We leggen uit hoe je gratis naar FC Twente – Ajax kunt kijken.

Twente Ajax live kijken

Waar wordt FC Twente – Ajax uitgezonden?

De strijd om plek twee nadert zijn ontknoping. PSV heeft aan een gelijkspel genoeg om de derde plaats veilig te stellen, maar speelt een loodzwaar uitduel bij AZ. Bij een nederlaag kan Ajax de plaats innemen, die recht geeft op een plek in de derde voorronde van de Champions League.

Pre-order de iPhone 15 Pro Max nu zonder aansluitkosten t.w.v. €25

Pre-order de iPhone 15 Pro Max nu zonder aansluitkosten t.w.v. €25

Maximaal voordeel als je thuis al internet van Odido hebt

De wedstrijd tussen FC Twente en Ajax wordt zondag om 14:30 uur gespeeld. Het duel wordt niet uitgezonden op ESPN, het kanaal dat bij veel providers gratis beschikbaar is. Daar zendt ESPN een schakelprogramma uit, met alle hoogtepunten van de Eredivisie-wedstrijden.

FC Twente tegen Ajax wordt uitgezonden op ESPN 4 – en daar is een abonnement voor nodig. Gelukkig is er een manier om de Eredivisie-wedstrijd tóch gratis in z’n geheel te zien, zodat je niets hoeft te missen.

FC Twente – Ajax gratis kijken

De wedstrijd FC Twente – Ajax is gratis te zien via de dienst Canal Digitaal, een aanbieder van digitale televisie. Neem je een gratis abonnement van een week, dan heb je toegang tot meer dan 60 zenders – inclusief alle ESPN-kanalen, waaronder ESPN 4.

Het abonnement van Canal Digitaal is in je proefweek op elk moment gratis opzegbaar. Om jezelf te verifiëren is het alleen nodig om eenmalig € 0,01 uit te geven.

Zo bekijk je de wedstrijd tussen FC Twente en Ajax gratis via Canal Digitaal:

  1. Ga naar de registratie-pagina van Canal Digitaal.
  2. Vul je persoonlijke gegevens in.
  3. Doe een 1-cent betaling, als verificatiemethode.
  4. Navigeer naar https://livetv.canaldigitaal.nl/ en log in met je gegevens.
  5. Klik op ‘Sport’ en open de livestream van FC Twente – Ajax.

Over Canal Digitaal

TV kijken op Canal Digitaal

Canal Digitaal heeft een app voor de iPhone, iPad en Apple TV. Ook via de browser (zoals Google Chrome of Safari) kun je de zenders bekijken. Daarnaast is de Canal Digitaal TV App beschikbaar op verschillende smart tv’s, waaronder die van LG. Meer over de online dienst lees je in onze Canal Digitaal review.

Ben je enthousiast, dan wordt het abonnement na een week omgezet in een regulier abonnement van € 14,95 per maand. Dit is inclusief het complete aanbod van ESPN, met de zenders ESPN 1, ESPN 2, ESPN 3 en ESPN 4. Ook televisieuitzendingen zijn er te volgen: live en on demand. Zo kijk je een gemiste uitzending tot 7 dagen terug.

Pre-order de iPhone 15 Pro: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

Pre-order de iPhone 15 Pro: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €25!

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar