Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! 🫧
Cover van

Toon je iPhone-foto's op ieder scherm met PhotoBeamer

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Wil je je foto’s vanaf een iPhone of iPad op een groter scherm laten zien? Dan is AirPlay voor lang niet iedereen een oplossing, want een Apple TV is (helaas) nog geen gemeengoed in iedere woonkamer. Voor die mensen is de app PhotoBeamer een oplossing, want met deze app kun je de foto’s vanuit een webbrowser op ieder scherm laten zien.

Zo werkt het

PhotoBeamer maakt geen gebruik van AirPlay, maar gebruikt je internetverbinding. Het werkt als volgt: je opent www.photobeamer.com op de het display waar je de foto’s wilt laten zien. Vervolgens start je de app, kies je een foto en richt je de camera van je iOS-toestel op de QR-code op het scherm. Er wordt nu verbinding gemaakt en de foto wordt gelijk afgebeeld. Je kunt tussen de foto’s vegen op precies dezelfde manier als op je iPhone of iPad zelf. Daarnaast heb je drie mogelijkheden hoe je de foto’s laat weergeven: uitgerekt naar volledig scherm, de foto op origineel formaat en met een ouderwetse filter erover.

Oordeel

De app werkt vlot, de weergavemogelijkheden zijn leuk bedacht en het is allemaal erg stabiel. PhotoBeamer is wat ons betreft dĂ© oplossing voor mensen die geen Apple TV in huis hebben en hun foto’s op een groot scherm willen laten zien. PhotoBeamer kost € 0,79 in de App Store.


kooptip