Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Exclusief optreden Taylor Swift nú in de App Store: zo kijk je het

Auteur: Annemiek Lourensen
0 reacties
Taylor Swift App Store

Swifties opgelet: de App Store bevat tijdelijk een exclusieve clip van Taylor Swift: The Eras Tour. Hier bekijk je het!

Lees verder na de advertentie

Wil je wekelijks op de hoogte worden gebracht van het laatste Apple-nieuws? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

The Eras Tour

Het duurt nog even voordat The Eras Tour een stop maakt in Nederland, maar het is nu al een cultureel fenomeen. En daar is niets aan gelogen: de concerttour van de Amerikaanse zangeres Taylor Swift heeft nu al meer dan een miljard dollar opgebracht en bestaat uit meer dan 150 shows, verdeeld over 23 landen en vier continenten. En niet te vergeten, tien albums, want tijdens de shows staat Swifts volledige discografie centraal.

kooptip

De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand
De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Eind vorig jaar draaide er al een filmversie van de tour in de bioscoop. Fans wereldwijd kunnen deze concertregistratie vanaf morgen eindeloos kijken, want vanaf dan is hij eindelijk beschikbaar op streamingdienst Disney+. Hier krijgt hij de titel ‘Taylor Swift | The Eras Tour (Taylor’s Version)‘. Het gaat dus om een speciale versie van de film, vol nooit eerder vertoonde beelden. En in Apple’s App Store krijg je nu alvast een voorproefje!

Taylor Swift in de App Store

Taylor Swift App Store

Apple kroonde Swift eind 2023 al tot Artiest van het Jaar op Apple Music, maar de twee hebben nu de handen ineen geslagen. Want om de lancering van de concertfilm te vieren, vind je in de App Store nu al een exclusief clipje uit de film. Het gaat om een optreden van het nummer ‘cardigan’, dat in de bioscoopversie nergens te bekennen was. Deze beelden zijn dus nooit eerder vertoond!

Het clipje is sinds gisteren (woensdag 13 maart) te vinden in de Vandaag-weergave van de App Store, maar je kunt ook direct op deze link klikken om het te bekijken. Het volledige optreden vind je vanaf morgen op Disney+, waar je de film vanaf dan kunt streamen. In die versie zitten overigens nog veel meer beelden die ontbraken in de bioscoopversie. Met onder andere: vier extra optredens van akoestische nummers. Are you ready for it?