Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Taylor Swift: The Eras Tour kijken? Hier kun je hem straks streamen

Auteur: Annemiek Lourensen
0 reacties
Taylor Swift The Eras Tour kijken

Wil je Taylor Swift: The Eras Tour kijken zonder de bank te moeten verlaten? Binnenkort kan het – en wel met deze streamingdienst.

Lees verder na de advertentie

Wil je wekelijks op de hoogte worden gebracht van het laatste tech-nieuws, zoals over de beste nieuwe films en series op je favoriete streamingdiensten? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

The Eras Tour

Zeg je Taylor Swift, dan zeg je The Eras Tour. De wereldwijde concerttour van de Amerikaanse zangeres is op zijn zachtst gezegd een succes: hij ging in maart van 2023 van start in de Verenigde Staten, maar is nu al de meest lucratieve tour óóit. Op 8 december 2024 komt hij pas tot een einde, na een rit van meer dan 150 shows verdeeld over Europa, Azië, en Noord- en Zuid-Amerika. En voor de nieuwkomers: de drie uur durende setlist is een eerbetoon aan alle ‘eras’ van Swifts muziekcarrière tot nu toe, waarbij ieder album uit haar discografie een klein deel van de setlist opneemt.

kooptip

De tour maakt op 4, 5 en 6 juli pas een stop in Nederland, maar in oktober van 2023 verscheen er al een concertfilm van de show. Die werd uitgezonden in bioscopen wereldwijd. Twee maanden later – op 13 december – kon je een digitale versie van Taylor Swift: The Eras Tour kopen of huren via platformen als Amazon, Pathé Thuis en Apple TV. Maar ook een officiële release op een van de vele streamingdiensten zat er al even aan te komen. En sinds gisteravond is eindelijk duidelijk welke streamingdienst Taylor Swift: The Eras Tour heeft weten te bemachtigen – en wanneer de release date is.

Waar kun je Taylor Swift: The Eras Tour kijken?

Wil je Taylor Swift: The Eras Tour kijken, dan kun je vanaf vrijdag 15 maart terecht bij Disney+. Zo kondigde streamingdienst gisteravond aan middels een persbericht. Kun je niet wachten tot dan, en wil je de film nu al kijken? Dan moet je hem digitaal kopen of huren via Amazon, Apple TV, Pathé Thuis of een soortgelijke website.

Overigens gaat het om een speciale versie van de concertfilm, getiteld Taylor Swift: The Eras Tour (Taylor’s Version). Deze versie bevat een optreden van het nummer Cardigan, dat in de bioscoop-, huur- en koopversies nergens te bekennen is. En als bonus zijn er nog eens vier extra optredens van akoestische nummers.

Disney+ abonnement

Wil je Taylor Swift: The Eras Tour streamen, maar heb je nog geen Disney+ abonnement? Sluit hem dan op tijd af! Een enkel abonnement kost € 10,99 per maand, of € 109,90 per jaar. Daarmee kun je dan op vier schermen tegelijk kijken, tot wel zeven profielen aanmaken, en op maximaal tien apparaten media downloaden. Verder is er ondersteuning voor 4K Ultra HD met Dolby Vision en Dolby Atmos – alleen voor compatibele apparaten.

Naast Taylor Swift: The Eras Tour stream je overigens nog veel meer films en series op Disney+. Zo krijg je toegang tot de tijdloze (animatie)klassiekers van Disney, ontdek je de wereld van Star Wars en Marvel, en leer je alles over National Geographic en talloze realityseries. Plus Disney+ staat vol met exclusieve, originele films en series die je nergens anders vindt. Genoeg om te kijken, dus!