Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

De 4 handigste studie-apps voor je iPad

Auteur: Ward Edema
0 reacties
11-inch iPad Pro met mini-led-scherm


Lees verder na de advertentie

In september gaat het nieuwe studiejaar van start, en krijg je bij de meeste scholen en universiteiten eindelijk weer college op locatie. Dat betekent weer klaslokalen zoeken, ijverig aantekeningen maken in de collegezaal en slapeloze nachten om die ene deadline te halen. En misschien zoeken naar een kamer! Met deze studie-apps op je iPad maak je het het studentenleven net wat beter te behappen.

iStudiez

Studie-apps

In iStudiez kun je gemakkelijk je rooster invullen zodat je altijd weet welk college je hebt. De app kan zelfs voor ieder college een melding geven, zodat je op je toegangsscherm al ziet waar je naartoe moet. Bovendien kun je opdrachten en deadlines toevoegen om je studentenleven wat overzichtelijker te maken. Of in ieder geval om te weten of je een paper uit kunt stellen tot na dat ene huisfeest.

Download iStudiez Pro (gratis) in de App Store.

iA Writer


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Apps voor je studie

Afleidingen horen nou eenmaal bij studeren. Maar soms moet je er toch echt even voor zitten om een goed stuk te schrijven. Met iA Writer is het een stuk gemakkelijker om je te focussen, want deze tekstverwerker heeft nul toeters en bellen en draait puur om de tekst die je schrijft. Als je je iPhone ook even op Niet Storen zet, krijg je hiermee de ultieme zen-schrijfervaring.

Download iA Writer (€ 29,99) in de App Store.

Notability

Apps voor college

Het mooie van een iPad is dat het touchscreen ‘m zo flexibel maakt. Je kunt op het scherm typen, schrijven, tekenen en nog veel meer. Met Notability benut je die veelzijdigheid van de iPad optimaal in de collegezaal. Je kunt er gemakkelijk de pijltjes en krabbeltjes van je docent mee overnemen in je aantekeningen, in combinatie met getypte òf handgeschreven tekst. Ook kun je microfoonopnames toevoegen, zodat je je docent later terug kan horen (mits dit mag!).

Download Notability (€ 8,99) in de App Store.

myHospi

Apps voor studenten

Misschien heb je allang een studentenkamer, maar de realiteit is dat het voor veel studenten lastig is om iets te vinden. Door myHospi te installeren maak je het jezelf in ieder geval ìets gemakkelijker. Deze Tinder-achtige app brengt studentenhuizen en huiszoekenden bij elkaar: je kan er als hospitant een profiel op aanmaken en reageren op kamers, en studentenhuizen kunnen snel kijken of jij bij hun huis past. Hospiteren à la 2021.

Download myHospi (gratis) in de App Store.