Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! 🫧
Cover van
nieuws Spotify

Stranger Things: deze Spotify-playlist beschermt je tegen Vecna

Auteur: Ward Edema
0 reacties
Spotify Vecna


Lees verder na de advertentie

In Stranger Things 4 is een nummer van Kate Bush de redding, maar welk liedje beschermt jou tegen Vecna? Dat kun je nu zien in Spotify!

Stranger Things 4

Stranger Things 4 draait helemaal om Vecna, een kwaadaardig wezen dat het stadje Hawkins (alweer) onveilig maakt. De enige manier om aan zijn greep te ontsnappen is door te luisteren naar muziek die veel voor je betekent.

In het geval van het personage Max was dit Running Up That Hill van Kate Bush – en dat heeft Bush geweten. Door het succes van Stranger Things kwam haar nummer na decennia weer in de toplijsten terecht. Maar nu is de vraag: welk nummer zou jóú van Vecna redden?

kooptip

Spotify Vecna-playlist


kooptip

In Spotify is er nu een speciale Vecna-playlist die je het antwoord geeft. Hij heet officieel de Upside Down Playlist, en hij zoekt automatisch naar 50 nummers die jouw redding kunnen betekenen.

Open je Upside Down Playlist in Spotify

Zorg ervoor dat je ingelogd bent in Spotify om jouw persoonlijke Vecna-playlist te zien. Nu ben je voorbereid voor wanneer je de gevreesde slingerklok hoort!

Meer Spotify-tips

Philips Hue tip

Wil je meer tips over Spotify? Dan ben je bij iCreate aan het goede adres. Zo leggen we uit hoe je Spotify kunt gebruiken met de HomePod mini, hoe je met Spotify Blend slimme playlists maakt voor je hele vriendengroep, en hoe je je Philips Hue-lampen met Spotify gebruikt voor een persoonlijke disco.

En wil je nog meer tips en trucs voor je iPhone, iPad en Mac? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!