Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Spacegrijze Mac-accessoires nu voor het eerst los verkrijgbaar

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
spacegrijze Mac-accessoires kopen


Lees verder na de advertentie

Ze waren in de eerste vier maanden exclusief voor de iMac Pro, maar nu zijn het spacegrijze Magic toetsenbord, Magic Mouse 2 en Magic Trackpad 2 ook afzonderlijk verkrijgbaar. De accessoires doken dinsdag na het educatieve evenement op in de App Store.

Eindelijk ook los verkrijgbaar

Eindelijk is het mogelijk om naast het standaard-wit te kiezen voor een spacegrijze accessoire. Die zijn wel wat duurder: het spacegrijze Magic Keyboard met numeriek toetsenbord beschikbaar voor 169 euro. De grijze Magic Mouse staat voor 119 euro in de Store en aan het grijze Magic TrackPad 2 hangt een prijskaartje van 169 euro.

Voorheen kreeg je deze accessoires alleen bij aankoop van een iMac Pro, die minimaal €5.499 kost. Op een later moment konden gebruikers van de iMac Pro ze ook aanschaffen, maar dan was een geldig serienummer van een iMac Pro vereist.

Spacegrijze Mac-accessoires kopen

De grijze accessoires kun je nu bestellen en zijn op donderdag 30 maart op te halen in de Apple Store in Amsterdam, Den Haag of Haarlem. Waarschijnlijk worden ze geleverd met een zwarte Lightning-kabel.


kooptip


De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil


De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil

• Extra voordeel als je KPN thuis hebt