Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Leer snel en gemakkelijk Spaans met deze app (met 95% korting)

Auteur: iCreate
0 reacties
Spaans leren app

Ga je deze zomer naar Spanje? Dan is dit het moment om je Spaans bij te poetsen met de app Mondly – en door onze deal krijg je nu 95% korting!

Lees verder na de advertentie

Spaans leren met Mondly

Waar ga jij naartoe deze zomer? Voor veel Nederlandse toeristen is Spaans het vakantieland bij uitstek. ¿Hablas español? Dit is het moment om Spaans te leren of om je niveau te verbeteren. Daarvoor hoef je niet de boeken in te duiken of de schoolbankjes in: zet gewoon de app Mondly op je iPhone. In samenwerking met Mondly hebben we nu een geweldige deal. 95% korting voor levenslange toegang.

Maar let op: de tijd dringt, deze zomeruitverkoop loopt binnenkort af. Wees er dus snel bij!

kooptip

De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!
De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Spaans leren: app op je iPhone

Mondly is een app voor de iPhone (en iPad en Mac) die onze persoonlijke favoriet is als het gaat om het leren van een vreemde taal. Niet alleen Spaans overigens: met een indrukwekkende selectie van 41 talen biedt de app talloze cursussen aan. Zo leer je deze zomer nog de taal die je altijd al wilde leren! Je leert Spaans lezen, verstaan, schrijven en spreken.

Of je nu net begint met het leren van de taal of al een bepaald niveau hebt bereikt, Mondly biedt opties die passen bij jouw vaardigheidsniveau. Voor beginners zijn er lessen die de basisbeginselen van de taal behandelen, zodat je een sterke basis kunt leggen. En anders stap je direct al in op een wat hoger niveau.

Met Mondly leer je vanuit het Nederlands

Een groot voordeel van Mondly is dat je de nieuwe taal leert vanuit je moedertaal. Bij de taal-apps als Duolingo leer je de andere taal vanuit het Engels en dat werpt dan toch een kleine drempel op. Je moet toch steeds een kleine vertaalslag maken.

Heb je een abonnement op Mondly, dan kun je naast de standaard Mondly-app ook Mondly AR gebruiken. Deze app maakt gebruik van Apple’s AR-techniek om een virtuele juffrouw in je woonkamer te verwelkomen. Zij leert je vervolgens nieuwe woorden, grammatica en meer. Het is bijna alsof je een privéleraar voor je hebt staan en dat motiveert behoorlijk.

Niet alleen Spaans

Klaar met Spaans? Er zijn 41 talen beschikbaar in de Mondly-app: Afrikaans, Arabisch, Bulgaars, Chinees, Kroatisch, Tsjechisch, Deens, Nederlands, Engels, Fins, Frans, Duits, Grieks, Hebreeuws, Hindi, Hongaars, Indonesisch, Italiaans, Japans, Koreaans, Noors, Perzisch (Farsi), Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Spaans, Zweeds, Thai, Turks, Oekraïens en Vietnamees. Daarmee kun je dus nog wel even vooruit.

Mondly zomeruitverkoop

We herhalen het nog maar eens: Mondly kost normaal 1.999,99 euro. Op dit moment betaal je slechts € 89,99. Daarvoor heb je levenslange toegang to 41 taalcursussen. Een voordeel dus van 96 procent – sla nu je slag en wacht niet tot mañana.