Terug naar Leer snel en gemakkelijk Spaans met deze app (en krijg 96% korting!)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Leer snel en gemakkelijk Spaans met deze app (en krijg 96% korting!)

Door Redactie iCreate15 juni 2023 09:003 min. leestijd

Waar ga jij naartoe deze zomer? Voor veel Nederlandse toeristen is Spaans het vakantieland bij uitstek. ¿Hablas español? Dit is het moment om Spaans te leren of om je niveau te verbeteren. Daarvoor hoef je niet de boeken in te duiken of de schoolbankjes in: zet gewoon de app Mondly op je iPhone. In samenwerking met Mondly hebben we nu een geweldige deal. 96% korting voor levenslange toegang.

Maar let op: de tijd dringt, deze zomeruitverkoop loopt binnenkort af. Wees er dus snel bij!

Bekijk direct de aanbieding van Mondly

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

• En zonder aansluitkosten t.w.v. €25
• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Spaans leren: app op je iPhone

Spaans leren app

Mondly is een app voor de iPhone (en iPad en Mac) die onze persoonlijke favoriet is als het gaat om het leren van een vreemde taal. Niet alleen Spaans overigens: met een indrukwekkende selectie van 41 talen biedt de app talloze cursussen aan. Zo leer je deze zomer nog de taal die je altijd al wilde leren! Je leert Spaans lezen, verstaan, schrijven en spreken.

Of je nu net begint met het leren van de taal of al een bepaald niveau hebt bereikt, Mondly biedt opties die passen bij jouw vaardigheidsniveau. Voor beginners zijn er lessen die de basisbeginselen van de taal behandelen, zodat je een sterke basis kunt leggen. En anders stap je direct al in op een wat hoger niveau.

Met Mondly leer je vanuit het Nederlands

Een groot voordeel van Mondly is dat je de nieuwe taal leert vanuit je moedertaal. Bij de taal-apps als Duolingo leer je de andere taal vanuit het Engels en dat werpt dan toch een kleine drempel op. Je moet toch steeds een kleine vertaalslag maken.

Heb je een abonnement op Mondly, dan mag je naast de standaard Mondly-app ook Mondly AR gebruiken. Deze app maakt gebruik van Apple’s AR-techniek om een virtuele juffrouw in je woonkamer te verwelkomen. Zij leert je vervolgens nieuwe woorden, grammatica en meer. Het is bijna alsof je een privéleraar voor je hebt staan en dat motiveert behoorlijk.

Niet alleen Spaans

Klaar met Spaans? Er zijn 41 talen beschikbaar in de Mondly-app: Afrikaans, Arabisch, Bulgaars, Chinees, Kroatisch, Tsjechisch, Deens, Nederlands, Engels, Fins, Frans, Duits, Grieks, Hebreeuws, Hindi, Hongaars, Indonesisch, Italiaans, Japans, Koreaans, Noors, Perzisch (Farsi), Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Spaans, Zweeds, Thai, Turks, Oekraïens en Vietnamees. Daarmee kun je dus nog wel even vooruit.

Mondly zomeruitverkoop

We herhalen het nog maar eens: Mondly kost normaal 1.999,99 euro. Op dit moment betaal je slechts € 89,99. Daarvoor heb je levenslange toegang to 41 taalcursussen. Een voordeel dus van 96 procent – sla nu je slag en wacht niet tot Mañana.

Bekijk direct de aanbieding van Mondly

De iPhone 15: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

De iPhone 15: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €25!

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden