Terug naar Concept rode iPhone X (Plus) ziet er fantastisch uit! (video)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Concept rode iPhone X (Plus) ziet er fantastisch uit! (video)

Door Laura Grootaarts12 april 2018 09:312 min. leestijd0

Afgelopen maandag kondigde Apple een (PRODUDT)RED iPhone 8 en iPhone 8 Plus aan. De iPhone X kwam er wat bekaaid vanaf met alleen een nieuw leren foliohoesje in de kleur rood. Benieuwd naar hoe een rode iPhone X eruit zou kunnen zien? Bekijk dan de video onderaan in dit bericht!

Rode iPhone X Plus concept

Rode iPhone X

Geruchten over een rode iPhone X zijn er tot nu toe overigens nog niet geweest, wel horen we geluiden over een gouden variant. Héél misschien komt die later dit jaar nog. Maar de rode versie in de video bevalt ons eigenlijk ook wel. De iPhone X heeft niet alleen een rode glazen achterkant, maar ook een rode rand om het toestel heen. Dat zal misschien ook net het knelpunt zijn: wellicht is rvs in de kleur rood wat lastiger te produceren dan de aluminium rand rondom de 8 (Plus).

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Drie nieuwe iPhones in 2018

In de video zie je niet alleen een iPhone X in een nieuwe kleur, maar ook in een geheel nieuw en groter formaat. Naast de iPhone X dus zeg maar ook de iPhone X Plus. Apple lijkt inderdaad in te zetten op zo’n groot model. Naar verluidt staan er voor dit jaar drie nieuwe iPhones op het programma: een een gigantische 6,5-inch iPhone, een geüpgradede versie van de 5,8-inch iPhone X en ten slotte een budgetmodel met een 6,1-inch lcd-scherm.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone X
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar