Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Concept rode iPhone X (Plus) ziet er fantastisch uit! (video)

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Rode iPhone X Plus


Lees verder na de advertentie

Afgelopen maandag kondigde Apple een (PRODUDT)RED iPhone 8 en iPhone 8 Plus aan. De iPhone X kwam er wat bekaaid vanaf met alleen een nieuw leren foliohoesje in de kleur rood. Benieuwd naar hoe een rode iPhone X eruit zou kunnen zien? Bekijk dan de video onderaan in dit bericht!

Rode iPhone X

Geruchten over een rode iPhone X zijn er tot nu toe overigens nog niet geweest, wel horen we geluiden over een gouden variant. Héél misschien komt die later dit jaar nog. Maar de rode versie in de video bevalt ons eigenlijk ook wel. De iPhone X heeft niet alleen een rode glazen achterkant, maar ook een rode rand om het toestel heen. Dat zal misschien ook net het knelpunt zijn: wellicht is rvs in de kleur rood wat lastiger te produceren dan de aluminium rand rondom de 8 (Plus).

Drie nieuwe iPhones in 2018

In de video zie je niet alleen een iPhone X in een nieuwe kleur, maar ook in een geheel nieuw en groter formaat. Naast de iPhone X dus zeg maar ook de iPhone X Plus. Apple lijkt inderdaad in te zetten op zo’n groot model. Naar verluidt staan er voor dit jaar drie nieuwe iPhones op het programma: een een gigantische 6,5-inch iPhone, een geüpgradede versie van de 5,8-inch iPhone X en ten slotte een budgetmodel met een 6,1-inch lcd-scherm.


kooptip