Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Repair Monkeys: zo wordt het leuk om je iPhone te repareren!

Auteur: iCreate
0 reacties
Repair Monkeys logo


Lees verder na de advertentie

De batterij van je iPhone loopt dramatisch snel leeg. Of je hebt je telefoon laten vallen en nu zit er een barst in het scherm. Tijd voor iets nieuws? Welnee! We moeten af van de wegwerpmaatschappij en zelf repareren is heel eenvoudig. De start-up Repair Monkeys helpt je een handje met complete reparatiesets.

Repair monkeys reparatiesetje

Repair Monkeys

De berg e-waste groeit met de dag en “de jungle is al vervuild genoeg”, aldus de Monkeys. “Ons doel is om de e-waste berg te verminderen door mensen ervan bewust te maken dat zij zelf hun iPhone kunnen repareren. Door je iPhone te repareren geef je jouw iPhone eenvoudig en goedkoop een tweede leven. Want laten we eerlijk zijn, hebben we nou echt om de 1 of 2 jaar een nieuwe smartphone nodig?”

De Repair Monkeys zijn heel goed met bananen Apples. Bij het bedrijf kun je terecht voor reparatiesets met daarin alles wat je nodig hebt, dus ook het gereedschap. Daar krijg je een handleiding bij die volledig monkey proof is, bovendien kun je altijd nog hulp vragen via de chat. Zo wordt het repareren van je iPhone een leuk zondagmiddagproject.

Assortiment


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Moet je je iPhone 7 scherm vervangen? Ben je toe aan een nieuwe batterij voor je iPhone 6s? De Repair Monkeys zijn van alle markten thuis. Er zijn sets verkrijgbaar voor het repareren van het scherm, de batterij en het dock van je iPhone. Dat levert winst op voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Bekijk de website van de Repair Monkeys voor meer informatie.