Terug naar Zo ziet de iPhone 2019 er mogelijk uit (maar laten we hopen van niet)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Zo ziet de iPhone 2019 er mogelijk uit (maar laten we hopen van niet)

Door Koen van Ekeren7 januari 2019 12:032 min. leestijd4

De iPhone XS had niet bijzonder veel nieuws onder de zon, maar dit jaar pakt Apple uit met een grotere iPhone-update. Speerpunt van de iPhone 2019 is waarschijnlijk het camerasysteem, want Apple zou van plan zijn een drievoudige lens te gebruiken. Renders van OnLeaks laten zien dat Apple daarbij heeft gekozen voor een opmerkelijke camera-opstelling …

iPhone 2019 ontwerp

iPhone 2019 ontwerp

In samenwerking met Digit.in toont OnLeaks – dat het vaker bij het goede eind heeft gehad – renders van de iPhone 2019. De drie camera’s verzamelen zich op een enorme vierkante bult. Niet netjes onder elkaar, maar in een driehoek. Ook de led-flitser en microfoon bevinden zich in de module.

De verhoging vinden niet zo stijlvol. Of eigenlijk gewoon lelijk. Helaas heeft OnLeaks een vrij goede reputatie als het om Apple-geruchten gaat. De bron publiceerde vaker accurate renders van nog niet aangekondigde Apple-producten. Bij de iPhone X bijvoorbeeld, maar ook afgelopen jaar bij de iPad Pro 2018.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

OnLeaks houdt nog wel een slag om de arm, omdat de iPhone 2019 zich nog in de testfase van de Engineering Validation Test (EVT) bevindt. Het is nog goed mogelijk dat Apple het ontwerp van de iPhone nog aanpast. Dit toestel staat voor september 2019 op de rol.

Derde camera

Waarschijnlijk gebruikt Apple de derde lens voor een nieuwe 3D-detectietechnologie, die nauwkeuriger zou werken dan de huidige vertical-cavity surface-emitting lasers, ook wel VCSELs.

De extra lens maakt het dan mogelijk om vanuit meer verschillende hoeken de afstand van een onderwerp tot de iPhone te bepalen. Hierbij wordt de snelheid van licht gebruikt om de afstand te meten, een technologie die bekendstaat als Time of Flight (ToF). Volgens een eerder bericht van Bloomberg produceert Sony 3D-sensoren voor deze technologie, waarin Apple geïnteresseerd zou zijn.

render iPhone 2019

In september wordt de nieuwe iPhone 2019 (of heet-ie iPhone XI of iPhone 11?) verwacht. Vermoedelijk verschijnt het vlaggenschip opnieuw in twee formaten: 5,8 inch en 6,5 inch. Daarnaast komt er een opvolger van de iPhone XR, die 6,1 inch meet.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

4
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Duyf
Lezer
Duyf

Ik begrijp de marketingmensen bij Apple niet. Om de klapscheet een nieuw duur! toestel presenteren doet mensen afkeren van een merk. De waarde van je eigen ‘duur gekochte’ Apple toestel neemt gewoon idioot snel af door deze dump praktijken.

Ik wens ze succes maar dit gaat niet goed komen. Veel mensen keren zich straks van Apple

Peter
Lezer
Peter

Ja, ik sluit me hierbij aan in grote lijnen….ik zit ook op een punt om mijn iPhone misschien te vervangen ( iphone6) en eind vorig jaar nieuwe batterij erin laten zetten en werkt weer perfect. Ik vind ook dat er een slechte restwaarde is voor gebruikte iPhones en jammer dat de prijzen maar blijven stijgen! Waarom elk jaar of twee jaar je toestel vervangen? Ik denk dat de klad er een beetje inzit…mobiele telefonie, iedereen heeft er een en de verkopen blijven stagneren…. Ik verwacht een dalende trend en prijsdaling van 25% en misschien van de zomer toch weer een… Lees meer »

Erik
Lezer
Erik

En inmiddels gaan ze achterlopen op vooruitstrevende techniek (5G), en, als het plaatje van boven bewaarheid wordt, gaan ze enorm op design inleveren, toch een speerpunt. 2019 kan zomaar een zwaar jaar worden, waarin ze ook (meer) met de prijs moeten doen

Maarten
Lezer
Maarten

Ik vind het van de zotte dat er ieder jaar een nieuwe iPhone komt.Ze zijn te duur moeten goedkoper worden.Dit gaat niet goed komen.Wanneer komt er een nieuw model se.Iedere keer maar die iPhone XR