Terug naar ‘Apple’s regenboog-logo maakt comeback (en dat ziet er zo uit)’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Apple’s regenboog-logo maakt comeback (en dat ziet er zo uit)’

Door Laura Grootaarts18 juli 2019 13:262 min. leestijd0

Je kent hem vast nog wel: het vroegere logo van Apple, het appeltje met de regenboogstrepen. De kans is aanwezig dat dit befaamde Apple-logo een comeback gaat maken, en wel dit jaar nog.

Comeback regenboog Apple-logo 2019

Het is nog volstrekt onduidelijk hoe Apple het logo dan zou gaan gebruiken. Misschien prijkt het straks opnieuw op Apple-producten. Het zou zeker niet misstaan op een iPhone, bijvoorbeeld op een speciale editie, maar een Mac of iPad behoort ook tot de mogelijkheden. Een andere optie is dat Apple het logo gaat verwerken in marketingmaterialen of op de website.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Regenboog apple logo 2019

Het gerucht is afkomstig van een anonieme tipgever, via MacRumors. De bekende Apple-site zet zo zijn vraagtekens bij het waarheidsgehalte ervan. Toch willen ze het graag delen, omdat de tipgever in kwestie al lange tijd connecties heeft met Apple en daaraan gerelateerde bedrijven.

Nooit helemaal losgelaten

Apple’s zes-kleurige regenbooglogo stamt uit 1977: toen werd het gebruikt op de Apple II-computer. Het logo is vervolgens ruim twintig jaar gebruikt, tot 1998. Vanaf dat moment is het beetje bij beetje uitgefaseerd en inmiddels zijn de Apple-logo’s allemaal monochroom.

Toch heeft Apple de regenboogkleurtjes na al die jaren nog steeds niet helemaal losgelaten. Zo doken de kleurtjes een paar jaar terug op in reclames voor de Apple TV. En dan zijn er natuurlijk de Pride-bandjes en -wijzerplaten voor de Apple Watch – hoewel die een net iets ander patroon én een extra kleurtje hebben.

Eerder dit jaar was op drone-beelden te zien hoe Apple Park versierd was met de kleuren uit het logo van weleer. Apple vierde toen de officiële opening van het nieuwe hoofdkwartier, en dit was een hommage aan vroegere Apple-CEO Steve Jobs. De trappen, de paden, de koffiekopjes en zelfs een reusachtig podium waren helemaal in stijl. Misschien dan toch een voorbode van wat er komen gaat?

Bron: MacRumors

iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar