Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Nieuwe drone-video Apple Park toont mysterieus regenboog-podium

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Apple Park regenboog


Lees verder na de advertentie

Toen Apple’s nieuwe hoofdkwartier – Apple Park – nog in aanbouw was, verschenen er met de regelmaat van de klok drone-video’s waarin de vorderingen van de bouw goed zichtbaar waren. Inmiddels is het twee jaar geleden dat Apple Park officieel geopend werd en sindsdien is de frequentie van de drone-video’s behoorlijk gedaald. Na zes maanden afwezigheid is het drone-piloot Duncan Sinfield eindelijk weer gelukt om een video te maken.

Minder drone-video’s van Apple Park

Het is duidelijk: Apple Park is echt klaar, kale stukken grond zijn nu volledig begroeid en … er staat een opvallend podium midden in het park. In de video is het podium goed te zien. Het heeft een bijzondere aankleding: een enorme regenboog vormt het decor. Bereidt Apple zich nu al voor op de San Francisco Pride 2019, eind juni? Waarschijnlijk heeft het daar niets mee te maken. Ten eerste, daarvoor is het wat vroeg. En als je goed kijkt, zie je dat de kleurvolgorde niet matcht met die van de regenboogvlag. Maar … wel met het oude Apple-logo!

Waarschijnlijk is er een bedrijfsfeest voor Apple-medewerkers. Aanstaande vrijdag is de campus gesloten voor publiek, grote kans dat het voor die dag gepland staat. Bekijk de video hieronder.


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt