Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

PSV – Feyenoord live kijken? Het kan gratis via deze website

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
PSV feyenoord kijken

De topper PSV – Feyenoord staat voor de deur: zondag om 14:30 uur treffen de nummer 1 en 2 van de Eredivisie elkaar. Wil je een livestream van de wedstrijd zien, maar heb je geen ESPN? We leggen uit hoe je gratis naar PSV – Feyenoord kunt kijken.

Lees verder na de advertentie

Waar wordt PSV – Feyenoord uitgezonden?

Zondag 3 december om 14:30 uur is de aftrap van het duel PSV – Feyenoord. PSV is nog altijd de ongeslagen koploper en heeft een voorsprong van tien punten op titelverdediger Feyenoord. Voor de Rotterdammers is het de laatste kans om de titelrace nog enigszins spannend te maken.

De topper wordt uitgezonden op ESPN 2 en hier heb je een abonnement op ESPN voor nodig. Heb je dit niet , dan is er nog een gratis manier om de livestream te volgen, zodat je niets van de wedstrijd hoeft te missen.

PSV – Feyenoord gratis kijken

kooptip

De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!
De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Via Canal+ kun je de wedstrijd PSV – Feyenoord gratis live kijken. Neem je een abonnement van een week, dan heb je toegang tot meer dan 60 zenders – inclusief alle ESPN-kanalen, waaronder ESPN 2.

Het abonnement op Canal+ is op elk moment gratis opzegbaar. Zeg je het binnen de week proeftijd op, dan wordt er ook daadwerkelijk niets in rekening gebracht. Om jezelf te verifiëren is het alleen nodig om eenmalig € 0,01 uit te geven.

Livestream PSV – Feyenoord

Zo bekijk je de wedstrijd tussen PSV en Feyenoord gratis via Canal+.

  1. Ga naar deze pagina van Canal+.
  2. Klik op ‘Kijk direct PSV – Feyenoord’.
  3. Vul je persoonlijke gegevens in.
  4. Doe een 1-cent betaling, als verificatiemethode.
  5. Log in op Canal+ met je gegevens.
  6. Klik op ‘Sport’ en ga naar de livestream van PSV – Feyenoord.

Canal+ heeft een app voor de iPhone, iPad en Apple TV. Ook via de browser kun je de zenders van ESPN bekijken. Daarnaast is de Canal+-app beschikbaar op verschillende smart tv’s.

Kosten na je proefperiode

Ben je tevreden, dan wordt het Canal+-abonnement na een week omgezet in een standaard abonnement van € 14,95 per maand. Zo kun je alle wedstrijden van de Eredivisie dit jaar bekijken. Je krijgt dan toegang tot de zenders ESPN 1, ESPN 2, ESPN 3 en ESPN 4. Het abonnement is maandelijks opzegbaar, dus als het seizoen afgelopen is kun je het abonnement stopzetten. Bovendien zijn televisie-uitzendingen beschikbaar: live en on demand. Je kunt een gemiste uitzending tot 7 dagen na uitzending terugkijken.