Terug naar PostNL-app laat zien waar je pakketbezorger is
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

PostNL-app laat zien waar je pakketbezorger is

Door Laura Grootaarts27 november 2019 15:242 min. leestijd0

Zit je te wachten op een pakketje dat ergens tussen acht uur ’s ochtends en negen uur ’s avonds bezorgd gaat worden? PostNL laat in de app voortaan zien waar je pakketbezorger zich bevindt, zodat je niet bijvoorbeeld net even naar de supermarkt bent als-ie aanbelt.

Postnl app

Locatie van de bezorger: zonder GPS

Op een kaart in de app zie je waar je pakketbezorger ongeveer is, en hoeveel adressen hij nog te gaan heeft voordat jij aan de beurt bent. De app maakt hiervoor gebruik van de route zoals die gepland is voor de chauffeur. Bij ieder pakketje dat is afgeleverd, wordt de kaart bijgewerkt. Vanwege de privacy en de veiligheid van de bezorgers, wordt er geen gebruik gemaakt van GPS. Helemaal precies weet je het dus niet, maar je krijgt wel een goede indicatie.

De functie werkt voorlopig nog alleen maar ’s avonds, maar het is de bedoeling dat daarin verandering komt: ‘We blijven bijhouden hoe dat werkt en hoe we de functie in de toekomst kunnen uitbreiden’, heeft een woordvoerder tegen Tweakers gezegd. Bezorgingen overdag in kaart brengen, ligt dus in de lijn der verwachting.

PostNL komt nog maar één keer bij je thuis langs met een pakketje voordat dit naar een verzamelpunt gaat. Deze functie moet de kans op een succesvolle bezorging in één keer weer wat vergroten.

Bron: Tweakers

iCreate 118
iCreate 118
De nieuwe iPhone SE: beter, sneller, goedkoper
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar