Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Verkiezingsapp Lubach is nu al een hit (en wij snappen wel waarom)

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
verkiezingsapp Lubach


Lees verder na de advertentie

De app is nog maar één dag oud, maar staat nu al fier bovenaan in de hitlijst van de App Store: PosterToaster. Met de verkiezingsapp van het programma Zondag met Lubach ontwerp je je eigen verkiezingsposter.

Verkiezingsapp Lubach

Volgens Lubach zijn de posters het leukste aan de gemeenteraadsverkiezingen. ‘En daarom lanceren wij, speciaal voor jullie, een nieuwe app: de PosterToaster!’, zo zei hij zondagavond tijdens de uitzending.

De app PosterToaster is gratis te downloaden in de App Store. In de app beantwoord je een paar cruciale verkiezingsvragen, zoals je lievelingskleur, of wat je precies zoekt in een relatie. Daarna maak je een selfie en rolt er een ludieke campagneposter uit de Roaster Toaster.

Tevreden? Tik dan op ‘Perfect’. Je bent nu verkiesbaar in jouw gemeente! Ook kun je stemmen op andere posters in je gemeente. Je hebt slechts één stem, dus zorg dat je een weloverwogen keuze maakt. Wie er in je gemeente de meeste stemmen heeft, zie je in de app, of op de uitslagenpagina van PosterToaster.

Populair


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

PosterToaster valt in de smaak bij de kijkers; direct na de uitzending raakten de servers daardoor overbelast. Dit gebeurde vorig jaar ook met een andere Verkiezingsapp van Lubach: Kamergotchi. Hierbij moesten gebruikers een lijsttrekker verzorgen.

PosterToaster staat in ieder geval garant voor creatieve campagneposters:

PosterToaster PosterToaster