Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Dit is (met afstand) de populairste iPhone van 2024

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
iPhone 15 Pro Max reviews

Eén iPhone-model springt er dit jaar tot nu toe: de iPhone 15 Pro Max. Dit is de beste (en de duurste) iPhone die momenteel te koop is.

Lees verder na de advertentie

Populairste iPhone in 2024

Volgens de betrouwbare Apple-analist Ming-Chi Kuo zal de iPhone 15 Pro Max in de eerste helft van 2024 veruit het best verkochte iPhone-model zijn. Dit schrijft hij op de blog Medium. Van alle iPhones die worden verkocht, kiest 40 tot 45 procent naar schatting voor een iPhone 15 Pro Max.

De iPhone 15 Pro Max verscheen in september 2023. Wat het toestel onderscheidt van andere modellen (waaronder de kleinere iPhone 15 Pro), is de zogeheten ’tetraprisma’-lens. Deze maakt tot 5x optisch zoom mogelijk, zodat je onderwerpen nog dichterbij in beeld brengt. Het is samen met de iPhone 15 Plus ook de grootste iPhone die je kunt kopen, het display meet 6,7 inch.

Kuo heeft overigens eerder gezegd dat hij verwacht dat de tetraprisma-lens dit jaar zijn opwachting maakt bij zowel de iPhone 16 Pro als de iPhone 16 Pro Max. Meer over de mogelijke vernieuwingen lees je in het iPhone 16-dossier.

kooptip

De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!
De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Prijs

De iPhone 15 Pro Max heeft een stevig prijskaartje, maar kennelijk schrikt het weinig mensen af. Het toestel heeft een adviesprijs van 1479 euro. Bij drie webwinkels is de iPhone momenteel goedkope: Belsimpel, Mobiel.nl en Amazon. Daar betaal je er op het moment van schrijven 1367 euro voor.