Terug naar Podimo aanbieding: luister 2 maanden gratis naar exclusieve podcasts
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Podimo aanbieding: luister 2 maanden gratis naar exclusieve podcasts

Door Laura Grootaarts1 juni 2023 09:292 min. leestijd

Luister je weleens naar podcasts? Dan heb je ongetwijfeld al van Podimo gehoord. Deze Deense podcast-dienst is sinds vorig jaar ook in Nederland actief en timmert inmiddels stevig aan de weg. Twijfel je nog? Er is nu een mooie Podimo aanbieding: probeer het nu twee maanden gratis – normaal is de proefperiode slechts twee weken.

Luister 2 maanden gratis naar Podimo

Podimo aanbieding

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

• €72 korting én extra inruilvoordeel
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wat is Podimo?

Podimo is een streamingdienst met podcasts en audioboeken. Podimo is als app te downloaden in de App Store. Het werkt ook met CarPlay, en je kunt ook luisteren via de web player op de site van Podimo.

Een deel van de content is helemaal gratis (en ook in andere podcast-apps te beluisteren). Daarnaast heeft Podimo ook zijn eigen collectie, met exclusieve podcasts en audioboeken die nergens anders te beluisteren zijn. Daarvoor heb je een abonnement op Podimo Premium nodig.

Podimo werkt samen met Nederlandse podcastmakers als Jaap Reesema en Sander Schimmelpenninck, Monica Geuze en Kaj Gorgels, Anna Drijver en historica Anne-Goaitske Breteler, Dionne Slagter, Alexander Klöpping en Ernst-Jan Pfauth en Bas, Chris en Domien.

Wat kost Podimo?

Een deel van de content is dus sowieso gratis te beluisteren, maar de kracht van Podimo zit hem in de exclusieve content. Wil je die shows beluisteren, dan zijn er twee abonnementen om uit te kiezen:

  • Podimo Premium: toegang tot alle gratis content, alle Podimo exclusieve podcasts en 10 uur aan luisterboeken. Dit abonnement kost € 4,99 per maand.
  • Podimo Premium Plus: toegang tot alle gratis content, alle Podimo exclusieve podcasts en onbeperkt luisterboeken. Dit abonnement kost € 9,99 per maand.

Maar natuurlijk kun je Podimo de eerste twee maanden gratis proberen om te ontdekken of het iets voor jou is! Daarmee heb je ook toegang tot de exclusieve content.

Podimo aanbieding: luister nu twee maanden gratis

Wil je Podimo uitproberen? Normaalgesproken is er een proefperiode waarbij je de eerste 14 dagen gratis luistert. Deze proefperiode is nu tijdelijk uitgebreid naar twee maanden. Aan het einde van die periode ga je over op een abonnement, maar je kunt voor die tijd op ieder moment opzeggen. Start je twee maanden gratis Podimo nú – zonder verdere verplichtingen:

Luister 2 maanden gratis naar Podimo

Dit vind je misschien ook interessant

📖 Zo lees je twee maanden lang gratis tijdschriften met Readly

🎧 Zo luister je anderhalve maand gratis boeken met BookBeat

📚 30 dagen gratis Storytel luisteren?

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• €96 korting én extra inruilvoordeel
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden