Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Podimo aanbieding: luister 30 dagen gratis naar exclusieve podcasts

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Podimo

Helaas is de actie waarbij je Podimo 30 dagen gratis kon uitproberen inmiddels verlopen. We begrijpen dat dit jammer is, maar niet getreurd! Podimo heeft regelmatig nieuwe promoties en aanbiedingen. Om op de hoogte te blijven, raden we je aan je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Zo mis je geen enkele kans om volop van Podimo te genieten!

Lees verder na de advertentie

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Hieronder lees je het oorspronkelijke bericht.

Luister je graag naar podcasts? Dan is dit het moment om Podimo uit te proberen. Waarom? Omdat je nu kunt profiteren van een exclusieve aanbieding: 30 dagen lang Podimo gratis. Let op: deze actie is alleen nog deze maand geldig!

Wat is Podimo?

kooptip

De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand
De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Podimo is een van oorsprong Deense streamingdienst met podcasts en audioboeken die je reclamevrij kunt beluisteren. Podimo is als app te downloaden in de App Store. Het werkt ook met CarPlay, en je kunt ook luisteren via de web player op de site van Podimo. De app wordt steeds populairder. Volgens Podimo was de app in 2022 in Nederland goed voor meer dan 14 miljoen luisteruren aan podcasts.

Een deel van de content is helemaal gratis (en ook in andere podcast-apps te beluisteren). Daarnaast heeft Podimo ook zijn eigen collectie, met exclusieve podcasts en audioboeken die nergens anders te beluisteren zijn. Daarvoor heb je een abonnement op Podimo Premium nodig.

Podimo werkt samen met Nederlandse podcastmakers als Jaap Reesema en Sander Schimmelpenninck, Monica Geuze en Kaj Gorgels, Anna Drijver en historica Anne-Goaitske Breteler, Dionne Slagter, Alexander Klöpping en Ernst-Jan Pfauth en Bas, Chris en Domien.

Podimo gratis?

Een deel van de content is dus sowieso gratis te beluisteren, maar de kracht van Podimo zit hem in de exclusieve content. Wil je die shows beluisteren, dan zijn er twee abonnementen om uit te kiezen:

  • Podimo Premium: toegang tot alle gratis content, alle Podimo exclusieve podcasts en 10 uur aan luisterboeken. Dit abonnement kost € 6,99 per maand.
  • Podimo Premium Plus: toegang tot alle gratis content, alle Podimo exclusieve podcasts en onbeperkt luisterboeken. Dit abonnement kost € 9,99 per maand.

Maar natuurlijk kun je eerst Podimo gratis proberen om te ontdekken of het iets voor jou is! Daarmee heb je ook toegang tot de exclusieve content.

Podimo aanbieding: luister nu 30 dagen gratis

Wil je Podimo uitproberen? Normaal gesproken is er een proefperiode waarbij je de eerste 7 dagen gratis luistert. Deze proefperiode is nu tijdelijk uitgebreid naar 30 dagen. Aan het einde van die periode ga je over op een abonnement, maar je kunt voor die tijd op ieder moment opzeggen. Start je 30 dagen gratis Podimo nú – zonder verdere verplichtingen.