Terug naar ‘Opvouwbare iPhone verschijnt in 2023 en werkt met Apple Pencil’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Opvouwbare iPhone verschijnt in 2023 en werkt met Apple Pencil’

Door Laura Grootaarts16 februari 2021 16:342 min. leestijd0

Apple zou werken aan een opvouwbare iPhone met Apple Pencil-ondersteuning. De Apple Pencil werkt nu alleen nog maar met de iPad. Als de geruchten kloppen, dan verschijnt deze iPhone in 2023.

Opvouwbare iPhone

Opvouwbare iPhone met Apple Pencil

Het gerucht is afkomstig van het onderzoeksbureau Omdia – maar het is zeker niet de eerste keer dat er gespeculeerd wordt over een opvouwbare iPhone. De iPhone zou een oled-scherm krijgen van 7,3 tot 7,6 inch groot. Ter vergelijking: de grootste iPhone van dit moment, de iPhone 12 Pro Max, heeft een scherm van 6,7 inch.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

In het rapport wordt gesproken over een ‘activity pen’ die werkt in combinatie met de opvouwbare iPhone. Daarmee wordt waarschijnlijk een soort Apple Pencil bedoeld. De Apple Pencil is Apple’s drukgevoelige stylus die er nu exclusief is voor de iPad. Geruchten over een Apple Pencil die werkt met de iPhone zijn zeker niet nieuw. Eigenlijk al sinds de eerste release van de Apple Pencil wordt hierover gesproken.

Voor de huidige iPhones lijkt de Apple Pencil nog een beetje onzinnig. Het scherm biedt eenvoudigweg te weinig ruimte voor de creatieve toepassingen van het pennetje. Maar als de toekomstige iPhone inderdaad weer een slag groter wordt, zou het niet eens zo heel gek zijn. De iPhone is dan namelijk bijna net zo groot als de huidige iPad mini.

Veel speculaties

Eerder dit jaar waren er ook geruchten over een opvouwbare iPhone. Apple zou momenteel zelfs twee varianten van zo’n toestel testen. Bij het eerste prototype zouden twee losse schermdelen met elkaar verbonden zijn middels een scharnier. En dan is er ook nog een model met een scherm dat flexibel en daarmee écht opvouwbaar is. Apple heeft ook al een patent aangevraagd op een zelfhelend scherm, voor als er kleine beschadigingen optreden bij het vouwen.

Bron: MacRumors

 

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar