Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Dit superdunne iPhone-hoesje is (bijna) onzichtbaar

Auteur: iCreate
0 reacties
Gustaav hoesje


Lees verder na de advertentie

Een van de redenen om een iPhone te kopen, is het superslanke en minimalistische design … en vervolgens verstop je hem in een lomp en lelijk hoesje. Want je wilt die mooie iPhone graag beschermen tegen krassen, butsen en erger. Gelukkig is er ook bijna onzichtbaar iPhone-hoesje van het Vlaamse merk Gustaav.

Bekijk dit superdunne iPhone-hoesje

Het superdunne Gustaav-hoesje

Waar kies jij voor? Een ‘naakte’ iPhone die er prachtig uitziet, maar die wel het risico loopt op beschadigingen? Of een iPhone verpakt in een lelijke laag rubber die daarmee wel alle dagelijkse gevaren trotseert?

Het superdunne iPhone-hoesje van Gustaav is het beste van twee werelden. Het hoesje is bijna onzichtbaar en doet recht aan het design van je iPhone. En tegelijkertijd zorgt het voor de nodige bescherming tegen alledaagse gevaren als vallen, stoten en krassen – bovendien biedt het extra grip. Ook niet onbelangrijk in een tijd van steeds grotere en hoekige iPhones.

iPhone-design blijft goed uitkomen

Gustaav hoesje


kooptip

Het hoesje van Gustaav heeft een ultradun ontwerp van 0,5 tot 0,7 mm dik – zó dun dat draadloos opladen geen probleem is. Het zit je iPhone als gegoten! Er staat geen Gustaav-logo op onze hoesjes: bij de transparante versie van het hoesje zie je het Apple-logo in vol ornaat. Bij de semi-transparante versie schemert het Apple-logo erdoorheen. Er is ook nog een zwarte versie, en die lijkt als twee druppels water op de zwarte uitvoering van de iPhone.

Stevig en duurzaam

Met een Gustaav-hoesje kan je iPhone tegen een stootje. De matte hoesjes zijn het dunst, en ze zijn gemaakt van polypropyleen, een stevig en flexibel kunststofmateriaal. Deze hoesjes zijn extreem duurzaam, lichtgewicht en zorgen voor extra grip. Het transparante hoesje is gemaakt van TPU, een flexibel en rubberachtig plastic. Ideaal voor schokabsorptie. Het heeft een goede grip en behoudt na verloop van tijd zijn helderheid zonder te verkleuren.

Kortom, Gustaav-hoesjes zijn duurzaam, functioneel en laten het beste van het iPhone-design naar voren komen. Ze zijn er voor de iPhone 8 en nieuwer.

Bekijk dit superdunne iPhone-hoesje