Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac ūü§Ė
Cover van

iPhone 17 Slim design: de dunste iPhone ooit?

Auteur: Sheilla Rutten
0 reacties
iPhone 17 Slim

Volgens geruchten wil Apple in 2025 een iPhone 17 Slim lanceren. Dat model gaat qua look-and-feel aanzienlijk verschillen van zijn voorgangers. Zo zal het iPhone 17 Slim design kleiner zijn dan de Plus-modellen van nu, maar vooral: dunner.

Lees verder na de advertentie

iPhone 17 Slim design

De iPhone 17 Slim krijgt naar verluidt het slankste formaat ooit wat de dikte betreft. Daarnaast zal de telefoon een groot scherm hebben van 6,6-inch, een kleiner Dynamic Island, een A19-chip en zal het frame gemaakt zijn van aluminium, aldus The Information. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom de iPhone 17 Slim? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!  

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

kooptip

De iPhone 15 nu tot ‚ā¨7,50 korting per maand op je bundel!
De iPhone 15 nu tot ‚ā¨7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Ook worden de camera’s aan de achterkant verplaatst naar het midden. Sinds de originele iPhone die in 2007 uitkwam zitten de camera’s in de linkerbovenhoek, dus dat is een opvallende aanpassing. Het lijkt erop dat Apple hiermee gaat voor een compleet redesign zoals destijds ook met de iPhone X. Toen kreeg de iPhone voor het eerst een bijna randloos scherm en verdween de thuisknop.

Smal, maar niet voor de smalle portemonnee 

De prijs van de iPhone 17 Slim is echter niet aan de ‚Äėslanke‚Äô kant: genoemd wordt dat het duurder zal zijn dan de iPhone 15 Pro Max, die momenteel verkrijgbaar is vanaf 1479 euro. Het lijkt er dus op dat Apple met deze nieuwe variant mikt op een n√≥g meer high-end model.

Niet de opvolger van de Plus

Deze iPhone is dus niet de opvolger van de iPhone 16 Plus, zoals men eerder dacht, maar een geheel nieuw model. Apple zet hiermee een ontwikkeling door die we ook zien bij de iPad Pro 2024, dat eveneens een innovatief dun design heeft.

Momenteel bevindt het ontwerp van de iPhone 17 Slim zich nog in de testfase waarbij het bedrijf experimenteert met verschillende designs. Er is dus nog niets zeker op dit moment. Maar nieuwsgierig maakt het ons zeker wel.