Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

NS komt met ‘bloedstollende’ WhatsApp-thriller

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
NS WhatsApp thriller


Lees verder na de advertentie

Veel reizigers zitten vanaf maandag op het puntje van hun treinstoel. De NS start namelijk met iets unieks: een thriller die je via WhatsApp kunt volgen. Een week lang krijgen deelnemers tekst- foto- en videoberichten waarin de ‘bloedstollende klopjacht’ zich ontvouwt.

NS WhatsApp thriller

De treinthriller heet Ontspoord en bestaat uit ongeveer 210 appjes. De eerste berichten stromen binnen tijdens de ochtendspits van maandag 28 januari. Het verhaal gaat over Sarah, die per ongeluk iets ziet wat ze niet had mogen zien. Ze slaat op de vlucht en moet haar onschuld bewijzen, voor ze gevonden wordt. Vrijdag is de ontknoping. Geen WhatsApp-timeline zal dan nog hetzelfde voelen, schrijft de NS.

Helaas was er ruimte voor slechts 2000 deelnemers – en die plekken zitten vol. Na twee uur was aanmelden al niet meer mogelijk. Als je iemand kent die er op tijd bij was, kun je natuurlijk wel vragen om de berichten met je te delen. Hij of zij kan de berichten naar maximaal vijf mensen doorsturen.

Het verhaal van Ontspoord is geschreven door Melle Runderkamp, die onder meer bekend werd van de televisieserie Het Schnitzelparadijs. Hoofdrolspeelster Sarah wordt gespeeld door actrice Carlijn van Mosselveld.


kooptip