Terug naar Nieuwe meldingen over opengebarsten iPhone 8
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Nieuwe meldingen over opengebarsten iPhone 8

Door Laura Grootaarts5 oktober 2017 09:192 min. leestijd3

Er zijn weer nieuwe meldingen over opengebarsten iPhone 8-modellen: de toestellen knappen uit elkaar bij het opladen. Het is niet de eerste keer dat dit probleem gemeld wordt, toch lijkt het te gaan om een storm in een glas water.

Nieuwe meldingen opengebarsten iPhone 8

Opengebarsten iphone 8

MacRumors ontving twee foto’s van opengebarsten iPhones. De eerste is afkomstig uit Canada waar iemand zondag een iPhone 8 kocht en op maandag constateerde dat het scherm eruit gedrukt was. De schade is waarschijnlijk veroorzaakt door een defecte batterij die is gaan opzwellen, waardoor er druk ontstond op het scherm. Een andere melding is afkomstig uit Griekenland. De klant kocht een iPhone, plugde hem ’s nachts in en trof de volgende ochtend dit aan:

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Opengebarsten iphone 8

Apple heeft tegen MacRumors gezegd dat ze weten dat het probleem speelt en dat ze ernaar kijken. Over de stand van het onderzoek willen ze niets loslaten.

Geen paniek

Tot dusver zijn er vijf meldingen van opengebarsten iPhones. En hoe gek dat ook klinkt – zeker als je de eigenaar bent van een van die toestellen: dat is nog niet zorgwekkend. Er zijn miljoenen toestellen in de omloop en dan is het aantal toestellen dat openbarst te verwaarlozen. Ter vergelijking: bij de Galaxy Note 7 waren er honderden meldingen, voordat Samsung besloot om het toestel uit de verkoop te halen.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 8
Bekijk dit dossier

3
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Esther
Lezer
Esther

Blijkbaar is dit toch niet zo’n ver van mijn bed show als we dachten. Ik trof vandaag een gloednieuwe opengebarsten iPhone 8 aan in de doos. Gewoon in Nederland gekocht via Vodafone!comment image

Laura Grootaarts
Lezer
Laura Grootaarts

Wow! Het ziet er inderdaad uit als op de plaatjes in het bericht. Wat zonde zeg! Er zijn eigenlijk niet meer heel veel van dit soort meldingen gekomen, dus je hebt echt pech. Heb je het al gemeld bij Vodafone/Apple?

Esther
Lezer
Esther

Ik ben inmiddels zowel bij Vodafone als bij Apple geweest. Kreeg van iedereen te horen dat ze nog nooit zoiets hadden gezien. De telefoon is opgestuurd voor nader onderzoek.