Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Nieuwe meldingen over opengebarsten iPhone 8

Auteur: Laura Grootaarts
3 reacties
Opengebarsten iphone 8


Lees verder na de advertentie

Er zijn weer nieuwe meldingen over opengebarsten iPhone 8-modellen: de toestellen knappen uit elkaar bij het opladen. Het is niet de eerste keer dat dit probleem gemeld wordt, toch lijkt het te gaan om een storm in een glas water.

Nieuwe meldingen opengebarsten iPhone 8

Opengebarsten iphone 8

MacRumors ontving twee foto’s van opengebarsten iPhones. De eerste is afkomstig uit Canada waar iemand zondag een iPhone 8 kocht en op maandag constateerde dat het scherm eruit gedrukt was. De schade is waarschijnlijk veroorzaakt door een defecte batterij die is gaan opzwellen, waardoor er druk ontstond op het scherm. Een andere melding is afkomstig uit Griekenland. De klant kocht een iPhone, plugde hem ’s nachts in en trof de volgende ochtend dit aan:

Apple heeft tegen MacRumors gezegd dat ze weten dat het probleem speelt en dat ze ernaar kijken. Over de stand van het onderzoek willen ze niets loslaten.

Geen paniek


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Tot dusver zijn er vijf meldingen van opengebarsten iPhones. En hoe gek dat ook klinkt – zeker als je de eigenaar bent van een van die toestellen: dat is nog niet zorgwekkend. Er zijn miljoenen toestellen in de omloop en dan is het aantal toestellen dat openbarst te verwaarlozen. Ter vergelijking: bij de Galaxy Note 7 waren er honderden meldingen, voordat Samsung besloot om het toestel uit de verkoop te halen.